Šta nosim danas - Vol. 2

CAM00121.jpg
CAM00122.jpg
IMG_20130403_225320.jpg
IMG_20130407_113734.jpg
IMG_20130416_113327.jpg

U poslednjih mesecak dana...

Sehnsucht, odlično! :D

Sviđa mi se tvoj stil koji ima u sebi elemente damskog, poslovnog i pomalo buntovničkog. :ok:

Zabavan, svež spoj!

Mogu li da te zamolim da na temi o noktima okačiš izbliza fotografiju, deluju mi jako zanimljivo?

- - - - - - - - - -

Evo mene danas. :)

Jedna draga prolećna haljinica, za posetu frizerskom salonu (napokon sam se malo ošišala) i kafu sa jednom od najboljih drugarica. :)

photo5802.jpg

Hehe, e pa onda dodaj na spisak za šoping da kupiš jednu, veoma su praktične na visokim temperaturama. Prijatne, a izbor nepregledan! :D

Hvala, i meni se sviđa kako mi stoji, nju sam za mog forumaša oblačila. :heart2:

A da, toplo je baš, ja sam u ovih dana Kragujevcu i kuća mi je na samoj raskrsnici gde obično jako duva kada ima vetra, ali naprotiv, vreme mi je sasvim potaman. :ok:

sve su kombinacije fantazija
sechsnut bas ima lep stil
baby suknja je predivna, imam slicnu i totalna je klasika a deluje tako nesvakidasnje damski po modelu
anybody, haljina je divna:)

evo nesto moje od sinoc, zapravo samo htedoh da pokazem haljinu ali trt, slike su ocajne
stala sam na stikle posle cirka godinu dana:mrgreen:
oopookko.JPG
iuiuoui.JPG

rukavi na haljini koji mi se jako dopadaju
ppnn.JPG

sklepala sam kombinaciju duge bele hipi suknje i retro majicice na tufne za 200 dinara ukupno iz SH ali nemam cime da slikam:sad2:

Back