Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Sensi, svidja mi se ovaj treca kombinacija najvise. Na drugoj mi svidja fazon pantalona, ali mislim da su samo u teoriji lepe-ovako mnogo skracuju. I treba da nosis suknje, vidi kako ti stoji ova haljina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

S vetrom u lice, meni je glupo vise da komentarisem
Dopadas mi se uvek, pratim blog.
Megi, bas si doterala liniju!
Dopadaju mi se jako farmerke, bar ovo sto vidim..
Trojo, jako volim ove pantalone, bas ih dosta nosim. Iako ne laskaju bas figuri, najudobnije su koje imam..
Nova jakna.
![]()
![]()
![]()

Od danas...
Nating spešl, ali u ovome se osećam sjajno. Dole sam obula starke prvi put ove godine. Svetlo roze sa nebo plavim cvetićima, slažu se sa maramom.
![]()
![]()

majica je sjajna, obozavam stvari na pruge, svidja mi se, samo mi te hulahoplke bodu oci.

, bilo bi bolje sa jednobojnim čarapama, ali ja ove nešto baš mnogo volim, pa im tolerišem neuklapanje. 
Tudej:
![]()
![]()
P. S. Hvala, Sehnsucht. To su mi omiljene farmerke.![]()
Meni nije problem u čarapama nego boji šorca. Sa je šorc tamno braon kao poslednja šara na džemperu, bilo bi OK. Ovako je presvetao i za čarape i za džemper i deluje suviše letnje na zimsku kombinaciju. Kaput je lep.Tudej:
![]()
![]()
P. S. Hvala, Sehnsucht. To su mi omiljene farmerke.![]()
Zanimljiva kombinacija, efektna žuta boja koja dominira, dopada mi se!
Ogrlica posebno. 
Meni nije problem u čarapama nego boji šorca. Sa je šorc tamno braon kao poslednja šara na džemperu, bilo bi OK. Ovako je presvetao i za čarape i za džemper i deluje suviše letnje na zimsku kombinaciju. Kaput je lep.

imaš super šorceva na sniženju u PS-u. Tamno braon, baš kakav bi išao. Doduše, malo su duži od ovog tvog.U pravu si, šorc i jeste letnji.
Ali ja nemam zimski, pa sam se snašla ovako.
![]()

! Do daljnjeg. 
Ima, ima! U PS-u u Knezu, ja sam lično videla sad u subotu. Gomila - od 36 do 42....Videla sam taj šorc van sniženja, a na rasprodaji nisam zatekla ama baš ni jedan jedini.
Slažem se da bi se on odlično uklopio, tim pre što je plus i malo duži.
Karirano ukoso? Neee, najbolje je da je pravilno.
Hehe, ne brini, iako zvuči primamljivo, karticu i višak novca ne nosim više sa sobom.
Samo koliko je potrebno da podmiri neophodno sa spiska za kupivinu.
Moram imati kod sebe za ne daj Bože, ipak idem u drugu državu po snegu.
Koliko mi je samo puta stao bus negde, kusur od povratne mi ne bi ništa značio.
Tako da - shopping! Do daljnjeg.
![]()

pa ja bih skroz debele neprovidne crne. Da malo smire sjajni materijal, a i zima je, nije za tanke hulahopke.trilijan, sećaš li se mog materijala sa čipkomk od pre godinu dana
e pa sašila sam haljinu
http://forum.krstarica.com/showthread.php/432046-Pohvalite-se?p=24608995&viewfull=1#post24608995
i treba mi savet za čarape
da li da budu crne, ali tanke tanke
ili malo tamnije boje noge, isto tanke tanke
dole obuvam cipele crne
???

neprovidne crne sam odmah otpisala, ne znam zbog čega
nije bzv?
i hvala![]()

pa ne znam. Probaj. Meni čak i neke vatreno crvene padaju na pamet.![]()

nemojmo preterivati, mislim da je ovo dovoljno upadljivo
materijal je tamniji nego na slici, loša mi boje sa ovom kamericom na laptopu
ali ovaj sneg me ubio u pojam totalno
to sutra planiram da obučem za firminu žuraju, ako nastavi da pada sneg gotova sam![]()