Šta nosim danas - Vol. 2

Super je Affro. A ne znam dal ce ti se svideti poredjenje, ja ga mislim kao kompliment ali prva asocijacija na tvoju fotku mi je bila ona fotkica Bo Derek sa kikicama sitnim...ne znam zasto:D

...hehe....i to sam ja imala na svojoj glavi svojevremeno...samo mi je zao sto su mi fotke iz tog peroda netragom nestale:(a verovatno te moj nik asocira na tu frizuru:lol:
...hvala u svakom slucaju:zag:

P1212045.jpg

Ne vidi se bas najbolje kombinacija na ovoj fotografiji.

Ne znam kako bi izgledalo bez kaisa, ali mislim da bi bilo jos bolje, nekako mi je nepotreban tu, ili mi se samo cini... bas zbog toga sto sam vec rekla da se ne vidi najbolje kombinacija.
Sve u svemu, jako lijepo! :ok:

Jao Affro, baš sam te tako i zamišljala:D, odlično ti sve stoji, samo nemoj da se mrštiš;)

ASMB, meni se skroz sviđa kombination i to sa kaišem (i ja bolujem od kaiševa i pojaseva:zper:). Ogrlica isto deluje interesantno, mada se ne vidi baš najbolje:ok:

Jao Affro, baš sam te tako i zamišljala:D, odlično ti sve stoji, samo nemoj da se mrštiš;)

ASMB, meni se skroz sviđa kombination i to sa kaišem (i ja bolujem od kaiševa i pojaseva:zper:). Ogrlica isto deluje interesantno, mada se ne vidi baš najbolje:ok:

....ne mrstim se ja, nego ne vidi baba dobro cero:mrgreen:
....bas sam malopre rezervisala neki kupon za kupovinu naocara, ovo je strasno vise ne vidim ni da se
potpisem...:dash:...svracala u par radnji i svuda su najjeftinije naocare+stakla+pregled preko 3.500 dinara,
a ovamo 1.800 din., pa cu probati da odaberem nesto pristojno...da vise ne budem namrstena:)

....ne mrstim se ja, nego ne vidi baba dobro cero:mrgreen:
....bas sam malopre rezervisala neki kupon za kupovinu naocara, ovo je strasno vise ne vidim ni da se
potpisem...:dash:...svracala u par radnji i svuda su najjeftinije naocare+stakla+pregled preko 3.500 dinara,
a ovamo 1.800 din., pa cu probati da odaberem nesto pristojno...da vise ne budem namrstena:)

Affro, još jednom li čujem ovo baba:tiganj: , a hvala ti za ovo ćero:z;:

Sehnsucht, lepe sve kombinacije, samo toliko ravne obuće da me vrat već boli;) Šalim se malo, jer ja slabo nosim ravno, pa bih volela da te vidimo u nečem na bar malu štiklicu. I da, u onoj kombinaciji sa kariranom košuljom, meni je marama suvišna, ali vidim šta si htela da povežeš sa obućom....

Ebeš štikle vidi kako predivnu liniju imaš:worth:
Super su ti sve kombinacije - ova prva mi je najdraža iz prostog razloga što je vrlo jednostavna i nešto što bih i sama nosila i nosim:D
Ukrala bih ti i džemperak sa treće:D
Možda bih samo u drugoj kombinaciji obula drugačiju obuću ali enma veze, idu i Ugsice

Affro, još jednom li čujem ovo baba:tiganj: , a hvala ti za ovo ćero:z;:

Sehnsucht, lepe sve kombinacije, samo toliko ravne obuće da me vrat već boli;) Šalim se malo, jer ja slabo nosim ravno, pa bih volela da te vidimo u nečem na bar malu štiklicu. I da, u onoj kombinaciji sa kariranom košuljom, meni je marama suvišna, ali vidim šta si htela da povežeš sa obućom....

....hehhee...to je meni uzrecica:mrgreen:

Back