STA NEDOSTAJE NOVOM SADU ?

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
underwater:
stvarno ne znam zasto ste toliko zapeli za tu fontanu...imate onu jednu kod studija M i u dunavskom parku...brckajte se tamo ;)
uostalom, kao sto kaze DU, sve ce ovo sutra biti jedna velika fontana :)

p.s. fontane nisu karakteristika arhitekture srednjeevropskih gradova kakav je novi sad... ali kad smo mi marili za tradiciju...

Pa dokle cemo biti srednjevekovni ?:roll:
ajmo malo da stremimo ka buducnosti ....

Ako cemo iskreno......povesno i zemljopisno NS spada u obod srednje Evrope, tako da to sta spada u tradiciju gradova otpada. Mislim.... sta sada, u tradiciju gradova srednje Evrope spada i stub srama u centru pa mi to nemamo. Spada i jos mnogo stosta, pa sta cemo?

Mislim da NS nedostaje vise pekara koje rade posle 00h. Kakva je to pekara koja radi od 7c do 22c? To nije pekara, to je prodavnica!

...možda ne bi bilo loše da se počne razmišljati o opremanju gradskih autobusa gasnim uređajima.Ovo na šta sada idu autobusi GSP-a teško da se može nazvati dizelom.U svakom slučaju investicija je manja od jedne angio-sale.

...bilo bi lepo da uklone ona vešala sa Trga Mladenaca(neko je već primetio).

...ona baruština od Šodroša bi se mogla malo srediti

...verovatno ne bi bilo loše da se napravi još nekoliko obdaništa(da se klinci upoznaju sa mitom sa kojom godinom kasnije)

...aerodrom nam svakako ne treba ali još jedan mostić može

...Zoni Sumraka (Telep) fali bar 1-2 ulične sijalice u svakoj ulici (koje rade)

...Sivom Domu (Limani) osrednji moler (može i priučen) i malo farbe življih boja

...Domu Za Vešanje (Adice) sve fali

...Dolini Suza (Satelit) fale krovovi

...Prokletoj Avliji (Detelinara) fali 220 V / 50 Hz (**bo te,k`o da je `46-a)

...itd,itd...

...moguće da sam malo preozbiljno shvatio pitanje?

Pa ovako ,ono sto bi bilo lepo to je da NS opet dobije tramvaj! I naravno jos jedan most mislim 4. most....
I za pre svega strance u NS da se naprave oglasne table kao npr. u Pesti da se zna koji put vodi prema kom delu grada i sl.I naravno da se rekonstruise stadion Vojvodine da bude lutkica!!

Back