whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
nsbee:прошла нас је та фаза!![]()
![]()
![]()
![]()
Ma to su samo vase reci ,a u srcima
))) imate mesta samo za nas ... kiss from whitenicky ;-) Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nsbee:прошла нас је та фаза!![]()
![]()
![]()
![]()
))) imate mesta samo za nas ... kiss from whitenicky ;-) storm cloud:
storm cloud:Поздрави жену!![]()
!!!! 
proka1:aaaaaaaaa ozenjen si![]()

nsbee:Свака част, гари!![]()
!!!da samo znas!whitenicky:Novom Sadu ( lepim damama ) nedostaju zgodni BEOGRADJANI)) !!!
lillymoon:da samo znas!
whitenicky:
Sto nesto vam je cudno , 31.08. mi je 4 godine braka :wink:

Neva:U cilju jednog istrazivanja, zaista bih volela da mi pomognete i kazete, sta je to sto biste voleli da Novi Sad ima !![]()
..JA TU NE BIH NISTA MENJALA...proka1:ta ti si jos zelen, nisi ni u osnovnu po'so :0
ja se sa mojom suprugom znam jos iz osnovne, a 15.07 ce nam biti 36 godina braka !!!!!!
ps. dobro meni se zbog njene fine naravi racuna beneficirani bracni staz, koeficijent je poveliki ali je tajna![]()
jel to znaci da ste se upoznali na popravnom??? :shock:proka1:ta ti si jos zelen, nisi ni u osnovnu po'so :0
ja se sa mojom suprugom znam jos iz osnovne, a 15.07 ce nam biti 36 godina braka !!!!!!
ps. dobro meni se zbog njene fine naravi racuna beneficirani bracni staz, koeficijent je poveliki ali je tajna![]()
Brate Nikola, da si na taj datum i godinu OPLJAČKAO BANKU ( i čak bio i UHAPŠEN od državnih organa ! ), umesto što si se ženio, danas bi već bio i slobodan i bogat čovek, a ovako : NIJEDNO !!!whitenicky:Sto nesto vam je cudno , 31.08. mi je 4 godine braka![]()

mozda beli zna prave vrednosti, robiju i siromastvo u materijalnom smislu,ali zato bogatstvo u svim ostalim sferama....................................krvolok:Brate Nikola, da si na taj datum i godinu OPLJAČKAO BANKU ( i čak bio i UHAPŠEN od državnih organa ! ), umesto što si se ženio, danas bi već bio i slobodan i bogat čovek, a ovako : NIJEDNO !!!![]()