STA NEDOSTAJE NOVOM SADU ?

• Začetnik teme Začetnik teme Neva
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ej bre Rumenka je Rumenka jer je bila rumena a plava (bez zezanja :D:D:D ), a inace je iz neke selendre kod Kule...

Znate kako, video sam ja kakve su devojke iz NS, pa mi se to nikako ne svidja..

Mislim ne fizicki, to se da srediti, i onako su sve (dobre ribe) polugole, + prisinzi +solarijumi, i sva ostala sranya, nego sve je to OK, ali se meni ne svidja njihov "temperament" :lol:

Ono, sto se kaze, podigla bi nebo da ima 3 nosa... ;)

HEMI 426:
ne znam sta da ti kazem....
mogu od tebe da ucinim pozeljnog frajera po ukusu gradskih riba, da mocis-da ne vadis....ali to ce da traje ( prilicno neizvestan ishod ) i to ce da kosta....zainteresovan?

jao majko !!??:shock:

prelazis u STILISTE ??!!:lol: :lol: :lol:

mislim da to ne nedostaje Novom Sadu

( ...Alexej napravice cudo...od tebe ):lol:

a mozda i otvoris AKADEMIJU :roll: :roll: :lol: :lol:

HEMI 426:
ne znam sta da ti kazem....
mogu od tebe da ucinim pozeljnog frajera po ukusu gradskih riba, da mocis-da ne vadis....ali to ce da traje ( prilicno neizvestan ishod ) i to ce da kosta....zainteresovan?

Hahaha, uh pa nije ni to lose....

Ali za te pare mogu i sam da se snadjem ;) 8-)

A na kraju ako cu vec da placam onda odoh za BG, one tamo su LUDE za novosadjanima!!! :D:D:D

vidi, ovako...Styling Agencija & Akademija "Hemi & Nensy" ti daje popust
( nensy je nesons, moj tradiconalno neprofitabilni partner ali sam morao da mu stilizujem ime da bi lakse proslo )

napravicemo od tebe ili smekera ili gaycinu, pa tako ako ne budes davao mozes da primas, u svakom slucaju sex zagarantovan! Ako ne uspe, vracamo pare!!! :lol: :lol: :lol:

strujici:
Jel zna neko kavurma de ima da se nadje.....?

To bi jedino NESONS mogao znati ali onako u detalje da ti kaže: sirovinski sastav i emuglatore koje trpaju unutra ... i dal je odviše slana ili nije ... i koji je rok trajanja ... i dal je bolja sa pogačicama s čvarcima li puter kiflama ... i kad stiže sveža ... i koja je cena NA VELIKO ... :idea:

Back