Šta nas privlači kod žena - virtualno :-) ?

• Začetnik teme Začetnik teme Plant
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Plant

Veoma poznat
Poruka
11.393
Jedna ozbiljna tema od neozbiljnog mene :D .
Jeste li razmišljali šta vas privuče, kod ovih naših virtualnih Dama ili žena ?
Ja jesam,..
Ali hajde prvo da vas taknem da razmislite, da ne sufliram.
Hvala na iskrenim odgovorima.
M7tt.gif

Kakve Zverčice najradije lovite ?,.. pitome, krotke, pametne, duhovite,.. ? Ja baš ovakve kao na animaciji :)

ps: Nameće se pitanje, Šta bi dame pisale u ovoj temi. Pa, neka bude - direkt u srce - Šta misle čime će nas oprediliti :).​

Da razložim pitanje - da li ste naklonjeni Damama,.. šta je Dama u virtuelnom smislu,.. i da li Dama treba da je to i virtualno,.. ili pokušava na forumu, ono što u reali ne radi,..
Da li su vam više prijemčive žene - drugari,.. ili neka Pametnica koja se u sve meša (kao Margarin, širokijeh pogleda i shvatanja ( ovo sam prepisao iz neke domaće serije),.. elokventna, obrazovana,.. i kako to uopšte prepoznati u Čatu ?
Ili iskrena, prostudušna,.. i kako to prepoznati ?

Inače, koliko ja znam, dve muzičke numere figuriraju na društvenim mrežama, kao poziv na flert:
Jedna je je od Plavog:

druga je od Skorpiona: 👼
Sa kojom omiljenom muzičkom numerom, krećete ? :) ( ja to, prema Daminom ukusu - džez izbegavam, i bluz ).

Dok ne vidiš osobu ne može da se stekne utisak o njoj i tu je kraj. Šta ako je ona dama ovde, a uživo 280 kg, masna kosa i no-liferka...
OK, koliko pesnika nikada nije videlo svoju dragu,... koliko su im stihova napisali, maštali, zanosili se,.. koliko vam se svet svede na vašu ličnu percepciju ?
Koliko je ušminkanih profila na Fejsu,.. sa slikama od pre 20 godina,.. sa podetinjalim babama ili odbačenim osobama ?
Da li ste razmišljali o tome,.. Koliko vam to duhovno znači - ta Zamišljena draga ?

Jedna ozbiljna tema od neozbiljnog mene :D .
Jeste li razmišljali šta vas privuče, kod ovih naših virtualnih Dama ili žena ?
Ja jesam,..
Ali hajde prvo da vas taknem da razmislite, da ne sufliram.
Hvala na iskrenim odgovorima.
Pogledajte prilog 1750658
Kakve Zverčice najradije lovite ?,.. pitome, krotke, pametne, duhovite,.. ? Ja baš ovakve kao na animaciji :)

ps: Nameće se pitanje, Šta bi dame pisale u ovoj temi. Pa, neka bude - direkt u srce - Šta misle čime će nas oprediliti :).​
Ja volim skromne osobe, tj.meni odgovaraju takve.

Pitanje je moglo da bude univerzalno.
ps: Nameće se pitanje, Šta bi dame pisale u ovoj temi. Pa, neka bude - direkt u srce - Šta misle čime će nas oprediliti :).

Neću da odgovorim na ovaj način koji nije iz (ravnopravne) pozicije nekog ko razmišlja ko mu se sviđa nego nekog ko se nudi i nameće, što je nonsens.

Mogu da odgovorim kao da je pitanje univerzalno, šta me privlači kod muškarca virtuelno.

Pitanje je moglo da bude univerzalno.

Neću da odgovorim na ovaj način koji nije iz (ravnopravne) pozicije nekog ko razmišlja ko mu se sviđa nego nekog ko se nudi i nameće, što je nonsens.

Mogu da odgovorim kao da je pitanje univerzalno, šta me privlači kod muškarca virtuelno.
Pa, čekamo tvoj odgovor :)
Ili da otvorimo sličnu temu na pdf-u ŽENE :) .

O pitanjima iz nametljive prirode, imam stav,... ja to radim čak i karikirano... ali to ima i drugu stranu - otvorena provokacija - raskrinkaj me :D ,. ako možeš :kafa:

Tipično Ovnujski :ceka:

Ja volim skromne osobe, tj.meni odgovaraju takve.
I ti mi tako deluješ,.. baš ono fino,.. ali mi je zanimljivo da to ljudi vrlo malo cene i poštuju. To zaključijem po lajkovima :) .
Aa, vole muški skromne... Samo za takve ti treba nadugačko ju pratiti :D ...

A da li žene vole skromne i kako ih prepoznaju?

Ja sam inače, pored toga što sam visok, lep i plav, veoma skroman dečko.. nego sam nestrpljiv... :kafa:

Jesi rasejan danas ili ovih dana :lol:
Pises privlaci te vizualno, a onda ono sto procitas da neko pise?
Sta li je istina?

Virtualno moze biti zamka.
Iza zanimljivog pisanja mozda se krije osoba tebi fizicki potpuno neprivlacna. Slazes se?

Opet, ukoliko te stil pisanja privuce, imate nesto TO zajednicko.
Smisao za humor je skoro (ili uvek) ekvivalent inteligenciji.

Sto se konkretne finalizacije tice, mnogo je faktora da li ili ne sresti osobu..,

Jesi rasejan danas ili ovih dana :lol:
Nisam primetio , hvala :kafa:
Pises privlaci te vizualno, a onda ono sto procitas da
Nađi mi to "vizuelno".. opet izmišljaš.
Nisam to nigde napisao.
neko pise?
Sta li je istina?

Virtualno moze biti zamka.
Iza zanimljivog pisanja mozda se krije osoba tebi fizicki potpuno neprivlacna. Slazes se?
Koliko ti je to bitno ? Ili je bitno u početku ?
Dučić veli da se muškarac zaljubi gledajući ženu, a žena slušajući čoveka..
Nama se diže "patka" na vizuelno, i to je tako.. a vama trebaju vlažne priče i mokri snovi...
Opet, ukoliko te stil pisanja privuce, imate nesto TO zajednicko.
Smisao za humor je skoro (ili uvek) ekvivalent inteligenciji.

Sto se konkretne finalizacije tice, mnogo je faktora da li ili ne sresti osobu..,
:tick:

Nisam primetio , hvala :kafa:

Nađi mi to "vizuelno".. opet izmišljaš.
Nisam to nigde napisao.

Koliko ti je to bitno ? Ili je bitno u početku ?
Dučić veli da se muškarac zaljubi gledajući ženu, a žena slušajući čoveka..
Nama se diže "patka" na vizuelno, i to je tako.. a vama trebaju vlažne priče i mokri snovi...

:tick:
Ja sam, na primer,.. više virtualni tip,.. važnije mi je šta Dama duhovno nosi i šta prosipa ovde, koji stil preferira,..
Ovde ✅

A sada pises vizualno?

Back