kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 57.583
Porazgovarati sa njim. Konkretno. Ako I dalje bude isti, jbg shits happend
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nje mi seksiBudi muško i suoči se![]()
U odnosu uvek imas davaoca i primaoca.Ako si svhatila da daje puno manje od tebe, onda nisi vise zaljubljenaKad se zaljubiš u osobu za koju poslje shvatiš da daje puno manje od tebe?
Kakvo duboko sagledavanjeU odnosu uvek imas davaoca i primaoca.Ako si svhatila da daje puno manje od tebe, onda nisi vise zaljubljena![]()
Hvala Vader@MrNapokon @tab503 @georgejune dečaci,ajdeee,sevajte.
@Milenageneracija izvini molim te.
Sve je okej.
In my case shit happend alreadyPorazgovarati sa njim. Konkretno. Ako I dalje bude isti, jbg shits happend
Kad se zaljubiš u osobu za koju poslje shvatiš da daje puno manje od tebe?
Zaljubljena jesam ali mi pamet još radi, nema ništa od nas i već je neko vrjeme fertik.Prihvati ga kakav jeste i daj sve od sebe, ipak si zaljubljena u njega, nemaš šta da izgubiš. Ako se dvoumiš onda nisi dovoljno zaljubljena.
Utješi meja sam danas gledala video o klimatskim promjenama
I ebali smo jeza u ledja
Stim savjetujem budi srećna i aktivno radi na tomE
nastaviš da daješ u duhu dobre hrišćanke po sistemu ako ti neko lupi šamarKad se zaljubiš u osobu za koju poslje shvatiš da daje puno manje od tebe?
ako ostaneš s takvom i dalje ko te ondak jebbe - patiKad se zaljubiš u osobu za koju poslje shvatiš da daje puno manje od tebe?
Nek nastavi neka druga, nisam velika hriščankanastaviš da daješ u duhu dobre hrišćanke po sistemu ako ti neko lupi šamar
okreni i drugi obraz
i obavezno skini gaćke![]()
Otišla, nisam svetac da trpimako ostaneš s takvom i dalje ko te ondak jebbe - pati