Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
ne bih
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi se meni obratio, ali ipak cu reci svoje misljenje, jer je to opis mog idealnog decka. Ako je ateista - cao! Ne moze!
Upravo tako.
Upravo sam prosla nedelje odbila da izadjem na dejt sa jednim ovde forumashem koji je izgleda zdrti ateista
Sve sam mu otvorenorekla -sa ne-vernikom ne bi izasla ni na taj prvi dejt![]()
Nismo svi zadrti
Imam valjda neki plus jer sam procitao evandjelja?
Apostol Pavle je pre odlaska u Damask bio poznat kao najveci progonitelj hriscana u Jerusalimu i nosio je ime Savle.
Nismo svi zadrti
Imam valjda neki plus jer sam procitao evandjelja?
Apostol Pavle je pre odlaska u Damask bio poznat kao najveci progonitelj hriscana u Jerusalimu i nosio je ime Savle.
Da li si ti zaista ateista? Ali zaista? Da li ti se desi da nekada spomenes Boga ili u psovci? Da nisi antiteista?![]()
Ako se nanovo rodis, i prihvatis Isusa Hrista za svog licnog Spasitelja,
imas podjednako sanse kao i svi vernici![]()
Ako je pravoslavan, iako je skrenuo sa pravog puta lako se vraca nazad. I, eto, izlaska.![]()
![]()
Pink, kako si divna. Imas tako veliko srce i tako si tolerantna.![]()
Da li si ti zaista ateista? Ali zaista? Da li ti se desi da nekada spomenes Boga ili u psovci? Da nisi antiteista?
- - - - - - - - - -
Ako je pravoslavan, iako je skrenuo sa pravog puta lako se vraca nazad. I, eto, izlaska
- - - - - - - - - -
![]()
Savle je postao Pavle kada mu se Hristos javio ispred Damaska.
Ne moram opet da se rodim.
Iz Isusove price o pastiru i stadu od 100 ovaca se zakljucuje da je Bogu drazi jedan gresnik koji se kaje i prihvati ga kao spasitelja![]()
Pink, kako si divna. Imas tako veliko srce i tako si tolerantna. :eart:
Moras nanovo da se rodis - duhovno rodjenje.
Procitaj Jovan 3, 1-7![]()
Hvala draga![]()
To ti mislis, ali ne i svi ovi ateisti s kojima necemo da izladjemo ni na dejt![]()
Moras nanovo da se rodis - duhovno rodjenje.
Procitaj Jovan 3, 1-7![]()
Nema sta ja da citam, kad sam ja to izmislila.Bog se pokajniku vise obraduje neko nego jednom verniku. Takva je Bozija volja. Eto, Bog oprasta, a od mene dobije i izlazak.
![]()
Hvala draga![]()
To ti mislis, ali ne i svi ovi ateisti s kojima necemo da izladjemo ni na dejt![]()
Ne bih da spamujem na MOJOJ temi, ali cu ti reci da JA ne uzimam za ozbiljno ateiste, jer je covek bez Boga kao muva bez glave. Kad tad se oni opamete, samo treba biti strpljiv. Meni se ne vezba strpljenje, pa izlazim sa definisanim osobama.![]()
pa obozavam te![]()
![]()
Cicu svi obozavaju.![]()