Sta najvise volite da pijete, a sta najcesce pijete?

Najviše volim da pijem vodu i limunadu i to samo i pijem, nikakve sokove, red bullove i ostala sranja..kafa kadaa je neophodno da budem budna :D

Eh, sad... što se tiče alkohola...Najviše belo vino... pivo isto samo što to mrzim, ali jbg, najčešće je dostupno... a ovako šta volim još... dunju, tekilu, vinjak... mrzim medovaču, pivo u svim oblicima, votku... nisam ništa više ni probala pravo da vam kažem... :lol:

У зимском периоду највише волим вино (или шприцер) и ракију.

Лети, највише волим водку и неки енерџис, џин тоник.

Најчешће пијем вињак и пиво.

А од безалкохолних ствари највише волим (лети) тоник или битер, (зими) лимунаду, а најчешће пијем киселу воду.

Обичну воду никако не мерем... кад немам шта, шушнем једну шумећу гвожђа и мултивиту/цедевиту.

А од свега највише волим киселу са извора у Аранђеловцу... Некада је Књаз флаширао природно газирану воду. Најсличнија том укусу је тренутно Heba Balance.

И волим кафу, али само ону из пржионица којих још увек има у унутрашњости. У Београду могу само ону Донкафе Стронг. Значи, јако пржене црне кафе.

Poslednja izmena:
Najviše volim neskafu i ledeni čaj od breskve, a najčešće pijem...pa to dvoje i vodu. :lol:

Od alkohola ne volim ništa posebno, samo ima ono što mi ne smeta da pijem. Najčešće pijem pivo, štok, gorki list i rakiju.

Evo ga Funny moj covek...

Pijemo isto...

Alkohol ne volim, ali ima par stvari koji mi ne smetaju i to locem kad ocu da se napijem.

Ja najvise volim Red Bull sto je i najbolje pice koje sam ikada probao u zivotu, i po ukusu i po svemu, ali najcesce pijem vodu i kafu u poslednje vreme. Red Bull ne konzumiram cesto da mi se ne bi nesto desilo. :lol:

Pivo volim više od svega, posle ide tekila. Pošto pivo nije praktično u smislu da ne možeš nešto mnogo da ga popiješ, onda tekila. Mada nešto ni ne praktikujem alkohol u poslednje vreme.
P. S. Pivo nije alkohol, već 'rana za dušu i telo.

Back