Šta najviše volite da jedete na slavama?

Uživam u ljutom, ali ne previše... naučila sam na jedan od težih načina. :zcepanje:
Ljuto ispunjava čoveka veselom energijom, bar se sama razveselim uz ljuto. Možda umrtvljuje čulo ukusa donekle, ali sva ostala čula su pobuđena i aktivirana.
Bolja opcija je uživati u capsecinu, nego preterati sa alkoholom, kog na slavama uglavnom ima u izobilju.
Gosta treba ispratiti kući i znati da je stigao svojoj kući, na pravu adresu.
Ako neko od gostiju malo više potegne, pobrinite se da je stigao kući, i da je na sigurnom.

Šta najviše volite da jedete na slavama? Da li je to predjelo, salate, neko jelo, roštilj ili određenu vrstu pečenja? Ili pak uživate u kolačima ili torti na kraju? Šta volite da popijete na slavi? Rakijicu pikete samo uz meze ili je pijete tokom cele večeru? Ili nastavljate uz vino ili pivo ili nešto drugo? Ili uopšte ne pijete već pijete samo sokove i vodu? Kako se gostite na slavskim gozbama?

Starinsku rozen tortu bez konkurencije.

Volim posne slave, pasulj sa suvim paprikama, ribu bilo koje sorte, salate i pogacu.
Nakon toga rozen tortu punu oraha i ja sam u gastronomskom raju.

Od alkoholola koji se tipicno sluzi mogu malo vina ali nisam bas naklonjena picu, kvari mi ukus hrane i lako me hvata pa izbegavam.

Šta najviše volite da jedete na slavama? Da li je to predjelo, salate, neko jelo, roštilj ili određenu vrstu pečenja? Ili pak uživate u kolačima ili torti na kraju? Šta volite da popijete na slavi? Rakijicu pikete samo uz meze ili je pijete tokom cele večeru? Ili nastavljate uz vino ili pivo ili nešto drugo? Ili uopšte ne pijete već pijete samo sokove i vodu? Kako se gostite na slavskim gozbama?
Sve sto je nadohvat viljuske

Ne jedem po slavama.
Ne pijem alkohol ni u zivotu, a narocito ne po slavama.
Idem da vidim drage ljude i da podelimo kvalitetno vreme zajedno, a ne da jedem i pijem.

Back