Šta najviše volite da jedete na slavama?

Meliot

Elita
Poruka
24.212
Šta najviše volite da jedete na slavama? Da li je to predjelo, salate, neko jelo, roštilj ili određenu vrstu pečenja? Ili pak uživate u kolačima ili torti na kraju? Šta volite da popijete na slavi? Rakijicu pikete samo uz meze ili je pijete tokom cele večeru? Ili nastavljate uz vino ili pivo ili nešto drugo? Ili uopšte ne pijete već pijete samo sokove i vodu? Kako se gostite na slavskim gozbama?

Šta najviše volite da jedete na slavama? Da li je to predjelo, salate, neko jelo, roštilj ili određenu vrstu pečenja? Ili pak uživate u kolačima ili torti na kraju? Šta volite da popijete na slavi? Rakijicu pikete samo uz meze ili je pijete tokom cele večeru? Ili nastavljate uz vino ili pivo ili nešto drugo? Ili uopšte ne pijete već pijete samo sokove i vodu? Kako se gostite na slavskim gozbama?
Šaran + rakija
Robert Downey Jr Ok GIF

Volim samo da popijem vino prilikom secenja kolaca i nista ne volim da jedem na slavama, jer ljudi kupuju sto jeftinije, pola je zivi otrov, pica takodje, dobro mozda jelo nije, ali ne volim da jedem na slavama niti da pijem..
Osim na dedinoj sto sam voleo , ali to se ne racuna kad si skoro pa domacin...
Ja nisam stekao takav utisak da je hrana loša. Ovde kod mene se ljudi zadužuju da bi proslavili slavu.

Back