Šta najviše volite da fotografišete i zbog čega?

Ipak ne fotkam. Neprijatnomi je da slikam ljude bez njihovog pristanka.
I meni, jako retko slikam ljude, tj. profil i to obično sa putovanja i uvek se neugodno osećam.

No kačim uglavnom samo ako mi je nešto lepo i u 99% da se čovek ne prepozna, fotografisano sa leđa, silueta ili slično. Dok god može da prođe kao bilo ko i prezentovan kao nešto lepo a ne da se ismejava ok mi je.

Волим фотографију као такву и као део мојих уметничких потреба. На жалост, ту сам нај тањи. Дакле, моје ументичке потребе не прате моје уметничке спосбности кад је фотографија у питању. У другим уметничким областима сам далеко бољи.

Pitanje je prosto, a evo počeću od sebe - najviše volim prizore iz vojvođanske ravnice u kojoj i živim. Ceo taj krajolik me opušta. Zatim recimo razne ulične prizore, neke interesantne objekte. Sem toga volim slike vozila, naročito starih, te sam ovde postavljao i slike sa susreta automobilskih veterana.
A vi?
Kad bude bilo suncokreta, molim te, slikaj mi. I ako se rode vrate, nekad su tu bile. ❤️

:obozavam: :heart2: drago mi je da sam te nasmijala
i nisam ja kriva što mi u kadar svašta uleti, da vidiš tek ostatak fotodokumentacije :zper: :rotf: :mace:
Ajme, šta ću s tobom.:rotf:KO zna šta tu sve ima :zper: Sad ćeš mi celu galeriju morati da šalješ. :zcepanje: Nemoguća si. Nemoj da me sad nateraš da onu goozu okačim. Ima da nas obe izbace sa Krste. :zcepanje:IL da je stavim na profil? :zper:

Ajme, šta ću s tobom.:rotf:KO zna šta tu sve ima :zper: Sad ćeš mi celu galeriju morati da šalješ. :zcepanje: Nemoguća si. Nemoj da me sad nateraš da onu goozu okačim. Ima da nas obe izbace sa Krste. :zcepanje:IL da je stavim na profil? :zper:

ima svašta :zper: ne mogu poslati cijelu galeriju jer je prevelika :rumenko: ne može sve proći odjednom :zblesav:
za profil ću ti poslati drugu fotku, da vidiš kako nam izgledaju dečki u autopraonici od kada smo u eu, ni za gachice nemaju :flert:

Volim najviše životinje, prirodu, more:zaljubljena:, (dobro, znam da je i to priroda, ali stvarno sam zaljubljena u more ko Maca u oblake :D) zalaske sunca,tvrđave, e, da, i oblake (za Macu:D).
I volim nešto što ostali ne primete, npr. juče, dron koji špijunira devojke koje plešu flamenko :D. Slika on nas, ja slikam njega. :lol:
Prilog dostavljen u poslednjoj kafani, pardon, Druženju, MOLJCI. :aha:

Back