- Poruka
- 89.625
na javnim površinama koliko mi j epoznato možeš slobodno fotografirati (ok eventualno paziš da se baš ne vidi lice) ali ostalo je dopušteno, guze slobodno fotkašNe bih baš bez pitanja.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na javnim površinama koliko mi j epoznato možeš slobodno fotografirati (ok eventualno paziš da se baš ne vidi lice) ali ostalo je dopušteno, guze slobodno fotkašNe bih baš bez pitanja.
I meni, jako retko slikam ljude, tj. profil i to obično sa putovanja i uvek se neugodno osećam.Ipak ne fotkam. Neprijatnomi je da slikam ljude bez njihovog pristanka.
Macoeto da i ja priložim jednu
taman krenula da napravim selfi kad ononaišla na nešto zanimljivije u pozadini
Pogledajte prilog 1613302
Kad bude bilo suncokreta, molim te, slikaj mi. I ako se rode vrate, nekad su tu bile.Pitanje je prosto, a evo počeću od sebe - najviše volim prizore iz vojvođanske ravnice u kojoj i živim. Ceo taj krajolik me opušta. Zatim recimo razne ulične prizore, neke interesantne objekte. Sem toga volim slike vozila, naročito starih, te sam ovde postavljao i slike sa susreta automobilskih veterana.
A vi?
Maco, taman sam pomislila da ne možeš biti luđa, al ovo, znači
Zar moraš uvek da me rasplačeš?![]()
Ajme, šta ću s tobom.![]()
drago mi je da sam te nasmijala
i nisam ja kriva što mi u kadar svašta uleti, da vidiš tek ostatak fotodokumentacije![]()
![]()
![]()
Ajme, šta ću s tobom.KO zna šta tu sve ima
Sad ćeš mi celu galeriju morati da šalješ.
Nemoguća si. Nemoj da me sad nateraš da onu goozu okačim. Ima da nas obe izbace sa Krste.
IL da je stavim na profil?
![]()
i ta uvijek kazem uletjela mi je u kadar ,sta ja znamPrilažem jednu u to ime sa ovog letovanja...Doista nije bilo namerno...uletela mi je u kadar a mrzelo me da čekam da ode
Pogledajte prilog 1613295