Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 31.878
ŠBBKBB! "Šta ako sutra udari asteroid u zemlju"?Teško da bi ti žene što reče Red, ovde prepričavale svoju intimu.Svaka ima svoju priču, ne znači da je za širi auditorijum.Šta ćeš ako se njemu zavrti?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ŠBBKBB! "Šta ako sutra udari asteroid u zemlju"?Teško da bi ti žene što reče Red, ovde prepričavale svoju intimu.Svaka ima svoju priču, ne znači da je za širi auditorijum.Šta ćeš ako se njemu zavrti?![]()
nisi dobio projektovani odgovor ? razočaran?
a mozda nije do nas nego do tebe...mislim, ajd tema ko tema..al sto imas potrebu replicirati te svoje predrasude...vake ste, nake ste...sebi smo, aj zdrao.Ali zato imate potrebu da raspravljate o svemu ostalom. Čudno.
steta, djecko je bas autentican : )Cini mi se da Nezgodan nece jos dugo biti moderator.![]()
![]()
Ali to nije nista prema strahotama koje ga mogu snaci na pdf-u Zene.![]()
![]()
Da. Meni sve ispada vilica i rusi mi se internet od njegovih brutalnih poruka.steta, djecko je bas autentican : )
jel njih dvojica ili su blizanci?Da. Meni sve ispada vilica i rusi mi se internet od njegovih brutalnih poruka.
Ne znam...jel njih dvojica ili su blizanci?
E to. A tebe čekam da se skineš uzgred.Mozda je decko hteo da nauci nesto o tome sta zene najvise cene kod muskarca, a mi se stisle i necemo da mu se upisemo u spomenar.
ne brini ljubinkaNajviše cenim kod svog muža što je kako ja to volim da kažem ima muda i nije mrsimud i licemer i ima muda da u svakoj situaciji bude čovek. Taj čovek je karakter i prosto se ne libi da se suprotstavi, nazove stvari pravim imenom, bori se protiv nepravde, upusti se u borbu protiv nepravde i za boljitak čak cele zajednice, a pri tome je uvek na strani pravde. Ima moj večan respect.