- Poruka
- 73.692
Moja baba prvo uprži luk, onako dosta crnog luka, pa šampinjone seckane, kad se izdinsta, začini, so, biber, vegeta, i doda nekoliko jaja. Bude kao omlet sa šampinjonima. Ja, naravno, dodam malo kisele pavlake. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupljen u kesici "Bolognese", barem meni je vrhA kako spremate testenine obično? Sa kakvim sosom?
Odlična kombinacija i ideja, ovo moram obavezno da probamЗасебно скуваш крем чорбу од гљива из кесице а засебно динсташ печурке са луком.
Онда сјединиш и имаш одличан ручак, кашика да ради.
... ne stavljam alevu, nego kad ih prodinstam sa lukom sipam pirinač,so, biber, nalijem vodom, et voila!Dinstaju se na ulju sa crnim lukom i pred kraj se dodaju osnovni začini (so, biber, aleva paprika, eventualno začinska smesa tipa ''vegete''), malo majoneza, kisele pavlake i paradajz pirea.
... ne stavljam alevu, nego kad ih prodinstam sa lukom sipam pirinač,so, biber, nalijem vodom, et voila!
Nekad i ja stavim pavlake,
peršun pred kraj, i možebiti beli luk u prahu na kraju
volimo pirinač na taj način, ili šampinjone na taj način![]()
Može brže ako ti je blizu McDonald's.nije moglo brze ..dimljena skusa i crni luk..fantazija
Oh da. Hot wings, moj omiljeni ručak, tzv. stent magnet.ili KFC![]()
Dobra mu je fora, ali ubi ono ciscenje girica,, a umesto papira je dobro koristiti one isecke za podloge za rernu iz TV shopa....to je nekakav pleteni kao bakar, a eto traje 10 godina ....evo malog trika, kako najlakše spremiti sardele, brz i lep ručak