Sta muskarci slusaju

tri akorda iz holivudske mashinerije.
znas kako to rade? producent i komozitor-studio mnadzer nadju neku sa ulice i izmesaju akorde koji su u upotrebi izmiksuju glas kurawele sa ulice koja je inache pobegla od roditelja iz neke minesote ili misuruja nju meksika i vodi se kao nestala osoba. ko zna koliko je spolovila olizala da snimi ovo.

e moj srbijanac, moderises ovde a pojma nemas iocemu.

hvala..
kombinacija je dobitna i vrlo volim ovu stvar...posebno gajde volim da cujem a super su uklopiljene u ovu pesmu

sjajan napredak. neocekivan. milsio sam da si totalna dziberka sa dobrim razlogom.
s obzirom na tvoj vrlo brutalan i pogresan tretman prema mojoj osobi. aj pokazi svoj kvalitet jos.
ovo je kompliment ako je do zabune.
zagonetka si ti.
znas li da sviras neki instrument?

sjajan napredak. neocekivan. milsio sam da si totalna dziberka sa dobrim razlogom.
s obzirom na tvoj vrlo brutalan i pogresan tretman prema mojoj osobi. aj pokazi svoj kvalitet jos.
ovo je kompliment ako je do zabune.
zagonetka si ti.
znas li da sviras neki instrument?

Krajnje subjetivno razmisljanje i neargumentovano pisanje o nekom koga ne poznajes, ali navikla sam se na to , boraveci ovde na Forumu..:lol:
Ne znam da sviram ni jedan instrument ali volim da slusam one koji znaju i prave magiju zvukovima koji me emotivno dotaknu
by the way
evo kako Kohen svira i peva zeni koju postuje i voli..
meni jedna od lepsih ljubavnih pesama

Back