Highlander4000
Zainteresovan član
- Poruka
- 332
Sad cu ja dubokoumno da razmislim nad ovom temom i da smislim neki najpametniji odgovor od svih... naravno u duhu ovog foruma...i...
K&P!
K&P!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
šta je ''dno''?:shock:
Dno.![]()
Mislim da je tu ustvari glavni problem savremenog muškarca,tj.da on u odnosu na nju
ne izgubi svoju dominantnu,bogom danu muškost.![]()
huh...shta me muchi?...jao upravo sam rekao da sam moderan hehe...ummmmm...ne najbolje je to kad neki matorci ruse "vi ste mladi kakvih problema vi imate"...eee moji sparusheni pretci - mislim se ja...za pochetak muchi me shto sa svojom sasvim solidnom platom dok sam zhiv netju motji da zaradim za stan...e netjemo bre o tome...dolazi proletjeeeee...jeeeee...ooo jeeeee
tjao kuchko...retji lova je previshe banalno...muchi me shto zhivim u zemlji bez perspektive koja je ratovala 2put za 10god...muchi me shto ne mogu da putujem nigde sem u zemlje u kojima caruje malarija...shto i nije tako loshe kad bi imala vakcina za malariju na torlaku al je nestashica jer je pijani laborant ostavio iskljuchen G40 zamrzhivach...muchi me shto konjina na autobuskoj kad se javi kazhe "alo...shta...ja ja...ma jok"...da da muchi me lova...geeez...
šta je ''dno''?pa tako je,okreni se oko sebe i vidi gde nastaju
problemi izmedju muškaraca i žena,kakvih ranije nije bilo i sa cim sve savremeni muškarac mora da se izbori. ;-)
Ja obožavam kučku i Lexu,tu su da kažu sve umesto nas.:wink:Ovakve dubokoumne postove najbolje obozavam..sustina je bitna..ostalo cemo lako.
ljubav je ok.ali uzmi za primer brak,volis ti tvoju zenu ja svoju ali sta se desi kad dodje vreme da platis vrtic a ti nemas pare ili nesto slicno odma nastaje problem niko ne dovodi u pitanje ljubav ali samim tim postajes nervozan a nervoza se prenosi na zenu dete i obrnuto oi onda ti smetaju neke stvari koje inace nebi i gde je tu sreca.ili momci smo:ajde da se provodimo idemo na kop.da skijamo kako kad ti sa platom od 200 evra nemozes da to priustis sebiajde nema veze nacicemo cure pa ce mo do grada na pice gorivo pice cigare zvake 1000 din 15 dana moze a sta posle a i sam kazes da bi sve one da im nesto materijalno priustis svi klinci bi da budu mafijasi i onda kazes treba uzivati treba ali kako ipak se sve vrti oko para jer bez njih zivot postane kolotecina