Šta muči savremenog

huh...shta me muchi?...jao upravo sam rekao da sam moderan hehe...ummmmm...ne najbolje je to kad neki matorci ruse "vi ste mladi kakvih problema vi imate"...eee moji sparusheni pretci - mislim se ja...za pochetak muchi me shto sa svojom sasvim solidnom platom dok sam zhiv netju motji da zaradim za stan...e netjemo bre o tome...dolazi proletjeeeee...jeeeee...ooo jeeeee

huh...shta me muchi?...jao upravo sam rekao da sam moderan hehe...ummmmm...ne najbolje je to kad neki matorci ruse "vi ste mladi kakvih problema vi imate"...eee moji sparusheni pretci - mislim se ja...za pochetak muchi me shto sa svojom sasvim solidnom platom dok sam zhiv netju motji da zaradim za stan...e netjemo bre o tome...dolazi proletjeeeee...jeeeee...ooo jeeeee

Cao Antune..kazem ja lepo da ove savremene i moderne muci ..lova....:)

tjao kuchko...retji lova je previshe banalno...muchi me shto zhivim u zemlji bez perspektive koja je ratovala 2put za 10god...muchi me shto ne mogu da putujem nigde sem u zemlje u kojima caruje malarija...shto i nije tako loshe kad bi imala vakcina za malariju na torlaku al je nestashica jer je pijani laborant ostavio iskljuchen G40 zamrzhivach...muchi me shto konjina na autobuskoj kad se javi kazhe "alo...shta...ja ja...ma jok"...da da muchi me lova...geeez...

tjao kuchko...retji lova je previshe banalno...muchi me shto zhivim u zemlji bez perspektive koja je ratovala 2put za 10god...muchi me shto ne mogu da putujem nigde sem u zemlje u kojima caruje malarija...shto i nije tako loshe kad bi imala vakcina za malariju na torlaku al je nestashica jer je pijani laborant ostavio iskljuchen G40 zamrzhivach...muchi me shto konjina na autobuskoj kad se javi kazhe "alo...shta...ja ja...ma jok"...da da muchi me lova...geeez...

:lol::heart::heart::lol:

Pojam savremenog muskarca je veoma kompleksan i sirok.Shodno tome i definisanje i analiza problema sa kojima se susrecu, bi zahtevalo dosta vremena i prostora.Generalno, materijalna egzistencija se visoko kotira na toj rang listi. U korak sa njom je i pozicioniranje na drustvenoj lestvici. Slede odnosi u porodici, kako primarnoj, tako i sekundarnoj. Tek onda na red dolaze klasicni zensko/muski odnosi. Medjutim, misljenja sam, da sve gore navedeno, a i ono sto nije navedeno, ali i ne manje bitno, za uzrok ima odnos muskarca prema sopstvenim zivotnim stavovima.Pri tom, prvenstveno, mislim na manjak samopouzdanja.Vecina nas ga cesto nije ni svesna, sto dodatno otezava stvar. Mozda, kao nikad do sad, sa tim se moraju boriti muskarci svih starosnih doba, stepena obrazovanja i drustvenih pozicija.

najvise nas muci nas mozak sve kao nesto razmisljamo kako da resimo neki problem a cinjenica je da nista ne resavamo ili ako resimo to je kratkorocno jer uvek ima nesto drugo ato je onda vec neka druga tema mozda bi adekvatna tema bila smisao zivota.i zato udri brigu na veselje i uzivaj u onom sto imas

Lepo od vas, samo očigledno da ovaj problem nastaje iz materijalne sfere. Stvarno nije lako, ali zasigurno treba raditi i sticati iskustvo, nego čekati da se ova zemlja stabilizuje. Ali, ne treba uprkos svemu propustati život, koji vama mladima je ne ponovljiv. Ustvari ne samo mladima. Malo više truda treba uložiti, i izbegavati laku lovu! Vreme se neće vratiti, ali ako ostane na tome da će te se samo žaliti, ili žaliti sa neke vremenske distance, to je ipak samo izgubljeno vreme.
Al sam pametan!?
Devojke bi morale malo da se prizemlje u željama i zahtevima, izvinjavam se onima koje to nisu, ali na kraju ipak shvatate da je naj lepša ljubav, i ako nje nema, sve se raspada vremenom.

Zar Vas ne muči to što ženski rod diktira šta je to poželjno da im vi pružite!? I to je paradoks, jer su žene kao emotivne a diktiraju materijalnim potrebama. A da ih anketirate, rezultati bi bili sledeći - Kao prvo ljubav, razumevanje i sl., a posle novac.
Zar vas ne muči to što one izgledaju u jeftinim krpama atraktivno, i odišu tim skupim imidžom, i vi onda mislite, kako ovu šetati, koliko mi treba za ovu ribetinu. A, možda one shvataju da se mi samo okrećemo za takvim devojkama, pa se jadne utežu i natežu kako bi postale poželjne, a ustvari vas odbiju. Jer, iskreno, koliko bi vas želelo da oženi karleušu, a koliko njih da samo kresne, ima sigurno i onih kojima je bitno da tako nešto pokažu! I kad bi je oženili da li bi voleli da i dalje izgleada isto?
Zamislite Vas kako ste je izveli na neki splav, a ona luduje djuska, mesa i sl, a vi pri tome jedan iznad proseka muškarac, šta sa onim ispod, čekate kada će joj neko prići, dobacit, šta vi da radite?

ljubav je ok.ali uzmi za primer brak,volis ti tvoju zenu ja svoju ali sta se desi kad dodje vreme da platis vrtic a ti nemas pare ili nesto slicno odma nastaje problem niko ne dovodi u pitanje ljubav ali samim tim postajes nervozan a nervoza se prenosi na zenu dete i obrnuto oi onda ti smetaju neke stvari koje inace nebi i gde je tu sreca.ili momci smo:ajde da se provodimo idemo na kop.da skijamo kako kad ti sa platom od 200 evra nemozes da to priustis sebiajde nema veze nacicemo cure pa ce mo do grada na pice gorivo pice cigare zvake 1000 din 15 dana moze a sta posle a i sam kazes da bi sve one da im nesto materijalno priustis svi klinci bi da budu mafijasi i onda kazes treba uzivati treba ali kako ipak se sve vrti oko para jer bez njih zivot postane kolotecina

ljubav je ok.ali uzmi za primer brak,volis ti tvoju zenu ja svoju ali sta se desi kad dodje vreme da platis vrtic a ti nemas pare ili nesto slicno odma nastaje problem niko ne dovodi u pitanje ljubav ali samim tim postajes nervozan a nervoza se prenosi na zenu dete i obrnuto oi onda ti smetaju neke stvari koje inace nebi i gde je tu sreca.ili momci smo:ajde da se provodimo idemo na kop.da skijamo kako kad ti sa platom od 200 evra nemozes da to priustis sebiajde nema veze nacicemo cure pa ce mo do grada na pice gorivo pice cigare zvake 1000 din 15 dana moze a sta posle a i sam kazes da bi sve one da im nesto materijalno priustis svi klinci bi da budu mafijasi i onda kazes treba uzivati treba ali kako ipak se sve vrti oko para jer bez njih zivot postane kolotecina

Ma sve ja to razumem, i tačno je, ali bez ljubavi nema rešenja problema a ni razumevanja! Čovek je tu da se sa nekim stvarima miri, a neke savlada. Biraš šta ćeš! Znaš, voliš ti da izgledaš možda kao Rajan o Nil, ali nisi, pa si živ. Lako je samo tražiti, i ako imaš takvu porodicu, ode sve u urac. Nije sreća zagarantovana nijednim kopaonikom, niti parizom, ali ako nemaš u glavi, i ne poređate prioritete, nema sreće ni sa 100 mil. dolara.
Znam da zvuči filozofski, ali na kraju ispadne da je tako. Ako više želiš, više se trudi, što će sigurno da se odrazi na nešto drugo u životu, ali ti se odlučuješ šta je preče. Žene, i mi, volimo mnogo toga, ali do toga i treba doći i platiti neku cenu.

Back