greenmoon
Zainteresovan član
- Poruka
- 365
sta mislite,a da malo i muski doteraju dupe (jer malo ih ima sa lepim)sa silikonima,da i mi imamo cime da parimo oci. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nadya:ne mislim![]()
![]()
bundeva:stefica ima bash lepo jedno dupe![]()
Mala umetnica:Mislim da su jos uvek u vecini oni sa dobrom pozadinom tako da to bas i nije hitno, zar ne? :wink:
TOMAX:Alo, cure, meni je jako ne prijatno kada pričate o našimdupetima. Zato vas molim da promenite temu. I nadam se da ćete uvažiti moju molbu, iako znam da je nećete uvažiti.
![]()
Ma, sram vas bilo! :x
Lilu:Ajd ti Steffane lepo do naseg marketinga da platis sve ove silne reklame! I samo da znas da se ovde reklama placa po jednoj reci! Ponesi brdo para! I izaberi vise temu pa se divi sebi!
ilona:Ja sam za neke temeljnije promene koje nemaju direktne veze sa izgledom,a ponajmanje sa dupetom :shock:
lepa reklama ,nema sta,a koliko naplacujes?Steffan:Moje dupence je bozanstveno, njemu ne trebaju nikakvi silikoni!! Trenirao sam atletiku dosta godina pa je usled toga postalo cvrsto, oblo i podignuto!!!Imam tu srecu i da imam uzak struk pa ono jos vise dolazi do izrazaja... mislim da sam bas upravo zbog njega postao *****.. u pocetku sam mislio da mi je ono zla kob, sve dok nisam upoznao sarmantnog Bundevu.. hahahahah
![]()
Lilu:Posle j*** nema kajanja! Sala ne sala, moras da platis!![]()
greenmoon:lepa reklama ,nema sta,a koliko naplacujes?
Steffan:greenmoon:lepa reklama ,nema sta,a koliko naplacujes?
Koliko naplacujem sta?!?
greenmoon:ilona:Ja sam za neke temeljnije promene koje nemaju direktne veze sa izgledom,a ponajmanje sa dupetom :shock:
to sto kazes je demagogija,ali sa malim D,i lazes sama sebe.
Steffan:Lilu:Ajd ti Steffane lepo do naseg marketinga da platis sve ove silne reklame! I samo da znas da se ovde reklama placa po jednoj reci! Ponesi brdo para! I izaberi vise temu pa se divi sebi!
To je bila mala sala, sta se odma' primas..![]()
spark:Steffan:Lilu:Ajd ti Steffane lepo do naseg marketinga da platis sve ove silne reklame! I samo da znas da se ovde reklama placa po jednoj reci! Ponesi brdo para! I izaberi vise temu pa se divi sebi!
To je bila mala sala, sta se odma' primas..![]()
KO SE PRIMA...?