sta mislite

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre neki dan sam raskinuo s devojkom... a mnogo je volim. Kaze mi ne moze da trpi sto sam mnoogo ljubomoran. Bili smo na zurci i prisojoj neki tip, poceo da je muva ko lepa si, seksi ovoono. Otkacila ga je odma, rekla mu da je dosla sa momkom, al sam je posle napao i posvadjali smo se. Priznajem posesivan sam,brate sto je moje je ako je zena cura ne mogu da trpim da joj neko drugi pridje i deli komplimente. Ona kaze da sam bolesno posesivan i da je gusim bezveze. Mnogo je lepa i zgodna cura sto je za mene jos gore. Volim je i hteo bi da se pomriimo, necu da je gusim, a smeta mi kad je drugi gledaju i udvaraju se. Ne znam stada radim, ima neko savet?

a sta si nju napao ko da je ona kriva sto je njoj prisao neki lik da je muva
nikad to necu razumeti

Pre neki dan sam raskinuo s devojkom... a mnogo je volim. Kaze mi ne moze da trpi sto sam mnoogo ljubomoran. Bili smo na zurci i prisojoj neki tip, poceo da je muva ko lepa si, seksi ovoono. Otkacila ga je odma, rekla mu da je dosla sa momkom, al sam je posle napao i posvadjali smo se. Priznajem posesivan sam,brate sto je moje je ako je zena cura ne mogu da trpim da joj neko drugi pridje i deli komplimente. Ona kaze da sam bolesno posesivan i da je gusim bezveze. Mnogo je lepa i zgodna cura sto je za mene jos gore. Volim je i hteo bi da se pomriimo, necu da je gusim, a smeta mi kad je drugi gledaju i udvaraju se. Ne znam stada radim, ima neko savet?

kad je vodis negde stavi joj dzak na glavu i svi mirni i zadovoljni:P

Savet je da ne komplikujes i budes srecan sto si sa lepom devojkom:)

malo ljubomore je ok,ali previse gusi.Zamilsi obrnutu situaciju...Ona uopste nije dala povoda da ti sumnjas u nju.Umesto da ti imponuje sto se i drugima dopada,tebi je to problem.To rade samo nesigurni.na kraju krajeva dopada se i drugima ali je SA TOBOM,zar ne? To puno govori.Ali ti si je svojom ljubomorom ugusio i udaljio od sebe.Ok,nije svejedno,ali da li smatras da je to opterecenje,da ona treba da strepi ako se i neko drugi divi njenoj lepoti? Ma,daj molim te...Ako se pretera,to je onda bolest,po meni...Ne mozes da trpis..mozes ali neces..lepse je da joj napravis skandal ili pakao od zivota svojom ljubomorom...Znas,mozda si joj i ucinio uslugu,dok se ne presaberes malo...Kolika god bila ljubav velika,ona ce te kad-tad ostaviti,jer niko ne voli da ga neko gusi..To je kao kada dete ugusi pile od silne ljubavi...neces,ali joj to radis,a to nanosi bol,kako ne shvatas???TO samo treba da ti imponuje,kakvu curu imas,a ne da ti bude problem.Milsim da imas problem veliki i da mozda nije lose da porazgovaras sa nekim strucnim,ako zaista zelis da je vratis.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back