Ja sam platila 10 eura u prolece prosle godine.Astrolog(zenskog pola) bukvalno je skenirala moj zivot i to do najsitnijih detalja,koje i iz mog okruzenja malo ko zna.Sto je najbitnije zena je toliko pozitivna i ubedljiva,prosto prenosi energiju.Kako sam ja u tom periodu bila u uzasnoj krizi na svim zivotnim poljima,razgovor s njom rasteretio me potpuno.Interesantno je da mi je cak navela datume kada ce se desavati za mene dobre stvari i verovali ili ne sve se obistinilo-pocev od novog posla do svega ostalog.Da li je ona toliko dobar astrolog ili sam se ja pod njenim uticajem oslobodila svih negativnih misli i,kako kazu,"prizvala dobru srecu",ne znam,ali nesto ima.
Posle mog iskustva mnogi moji poznanici su joj se obratili i mogu vam reci da je opet bila bez greske i sto je najvaznije-nikome nije pricala bajke,vec je nekima i rekla prilicno lose stvari.Moje jedino iskustvo sa astrologom pokazalo se kao dobro,mada verujem da je daleko vise sarlatana koji vam zamazu oci uopstenim pricicama.Jos jednom ponavljam ona je bila toliko konkretna,da ja nisam mogla da dodjem sebi posle tog razgovora.A jos i ovo-zivim na suprotnom kraju zemlje od nje,tako da je tesko mogla kod nekog da se raspita bilo sta o meni,sto bi,da je iz mog malog grada i mozda mogla da uradi.