- Poruka
- 20.850
Pa ove patriote sve njih zovu 'rezimski mediji', pa rekoh da upotrebim njihov termin.
А ти ниси патриота,а !?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ove patriote sve njih zovu 'rezimski mediji', pa rekoh da upotrebim njihov termin.
Свакако то може да се тумачи.Mozda su oni koji su nekada pucikali hrvate na nas sada odlucili da ih puste niz vodu...
A mozda ipak nasima nije prsipela poslednja rata isplate?![]()
А ти ниси патриота,а !?![]()
Jesam, samo prati kontekst recenice. Pod patriotama u onoj mojoj recenici podrazumevam ove sto padaju u trans kad im kazes da Kosovo nije Srbija i da kupujes hrvatske proizvode u samoposlugama.
Cudna neka sorta su ti Hrvati...oni bi da nas gadjaju kamenjem a da mi njih gadjamo hlebom![]()
Свакако то може да се тумачи.
Од најнегативнијег, па до крајње позитивног.
Интересовало ме је мишљење људи, али већина као да није сконтала шта сам хтела да питам![]()
sto trans?
ljudi imaju princip.
svega je princip u pitanju.
cenim, postujem.
Jesam, samo prati kontekst recenice. Pod patriotama u onoj mojoj recenici podrazumevam ove sto padaju u trans kad im kazes da Kosovo nije Srbija i da kupujes hrvatske proizvode u samoposlugama.
Pa i ja cenim, njihovo je pravo da rade i misle sta hoce.
Kao sto je i moje pravo da se podsmevam njihovom misljenju.
Jel si ti siguran da ti najblize okruzenje nije ogradjeno bodljikavom zicom? Ja ne poznajem ni jednog takvog kakvog opisujes.
![]()
Знали смо их, друже, знали смо их.
Кад год су Срби мало дигли главу у војној крајини, Аустро-Угарски владари су 'рвате слали да нас убијају, а уа узврат су им АУ владари давали да поједу и да живе у њиховој монархији, увек их сматрајући нижом врстом и никад нису хтели лично да прљају руке до 1914. године...е одатле датира њихова мржња према нама, наметнута им је од стране АУ и Ватикана...узгред, још је Марија Терезија наређивала покатоличавање Срба у војним крајнама, и тако настаде и ред тих, који се копрацају да забораве ко су и шта су и од кога настадоше.
Hajde kazi,nemoj da nas drzis u neizvesnostiСвакако то може да се тумачи.
Од најнегативнијег, па до крајње позитивног.
Интересовало ме је мишљење људи, али већина као да није сконтала шта сам хтела да питам![]()