Шта мислите, због чега су нам медији одједном препуни прича о злим Хрватима?

Mozda su oni koji su nekada pucikali hrvate na nas sada odlucili da ih puste niz vodu...:sad2:
A mozda ipak nasima nije prsipela poslednja rata isplate?:think:
Свакако то може да се тумачи.
Од најнегативнијег, па до крајње позитивног.
Интересовало ме је мишљење људи, али већина као да није сконтала шта сам хтела да питам:neutral:

Jesam, samo prati kontekst recenice. Pod patriotama u onoj mojoj recenici podrazumevam ove sto padaju u trans kad im kazes da Kosovo nije Srbija i da kupujes hrvatske proizvode u samoposlugama.

sto trans?
ljudi imaju princip.
svega je princip u pitanju.

cenim, postujem.

Cudna neka sorta su ti Hrvati...oni bi da nas gadjaju kamenjem a da mi njih gadjamo hlebom :eek:

Pa takvu im veru usadjuje katolicka crkva.
Znamo dobro da je njihova Biblija nastala pomeranjem zareza, pretumbavanjem odeljaka, menjanjem znacenja i dodavanjem i oduzimanjem i sve to uz uspostavljanje crkvene hijerarhije i finansijskih kanala.:mrgreen:

Интересовало ме је мишљење људи, али већина као да није сконтала шта сам хтела да питам:neutral:

Ali ti ranije nisi primetila vesti o ispadama hrvatskih nacionalista u novinama ? Bilo ih je i ranije.
Sto ih sada ima vise u medijima nije do nas, nego do njih, i oni sve vise i vise kritikuju svoje 'patriote'. Nasi mediji samo prenose vesti iz okruzenja. Neko na normalan, neko na debilan nacin.

Pa i ja cenim, njihovo je pravo da rade i misle sta hoce.
Kao sto je i moje pravo da se podsmevam njihovom misljenju.

pa nije misljenje samo u pitanju, nego princip.

nece ljudi da finansiraju drzavu koja je proterala srbe i koja se toga ne srami, nego cak sta vise - ponosi.

ako je tebi taj princip za ismejavanje - yebiga brate.

ne kupujem hrvatske proizvode, ima ih ovde u kanadi i ne kupujem, nika i ni pod razno.

ako moram stranu robu da kupim, jel bas moram hrvatsku bofl robu da kupujem?
mislim, jel me razumes?

Jesam, samo prati kontekst recenice. Pod patriotama u onoj mojoj recenici podrazumevam ove sto padaju u trans kad im kazes da Kosovo nije Srbija i da kupujes hrvatske proizvode u samoposlugama.

Jel si ti siguran da ti najblize okruzenje nije ogradjeno bodljikavom zicom:eek:? Ja ne poznajem ni jednog takvog kakvog opisujes.:think:

Jel si ti siguran da ti najblize okruzenje nije ogradjeno bodljikavom zicom:eek:? Ja ne poznajem ni jednog takvog kakvog opisujes.:think:

Pa vidis, mozda je to i tacno...

Uvek sam se pitao zasto kolega iz susedne sobe sobe drzi sakrivna kljesta ispod jastuka i konstantno pominje kako ce njima da prokrci put u slobodu... Tj. to govori dok mu ovi fini ljudi u belom ne daju neke lepe sarene pilulice, posle toga je miran kao bubica...Doduse sa malo iskrivljenom facom i penom oko usta, a jezik mu visi...Ah, evo tih ljudi i kod mene, ponovo su mi dosli u posetu, moram da idem...:bye:

:roll:

Знали смо их, друже, знали смо их.

Кад год су Срби мало дигли главу у војној крајини, Аустро-Угарски владари су 'рвате слали да нас убијају, а уа узврат су им АУ владари давали да поједу и да живе у њиховој монархији, увек их сматрајући нижом врстом и никад нису хтели лично да прљају руке до 1914. године...е одатле датира њихова мржња према нама, наметнута им је од стране АУ и Ватикана...узгред, још је Марија Терезија наређивала покатоличавање Срба у војним крајнама, и тако настаде и ред тих, који се копрацају да забораве ко су и шта су и од кога настадоше.

Sofke,Sofke opet pizdarije valjaš...

Ma koji Srbi i pobune u AU..Vjerni vojnici svoga cara i kralja Franje Josipa..pače najvjerniji..

Kada su se to Srbi pobunili u AU??

Ustvari jesu, ali pod vodstvom Eugena Kvaternika (Rakovička buna).

Srbi kao i Hrvati u AU su bili topovsko meso na raznim europskim ratištima.

Vatikan je vodio računa o Hrvatima i Srbima kao o čiru na guzici....

Hajde kazi,nemoj da nas drzis u neizvesnosti;)
ja sam vec par puta naglasila da rvati cackaju oko Bosne ,
i rade na njenom raspadu,............
moguce da su ovi nasi to ukapirali,pa nas ovim putem upozoravaju,
druga opcija je da se time skrene paznja sa kosovskog problema,
ali to je vec neko rekao

Back