Sta mislite sta ovo znaci

"Sretan je muskarac kojeg ne mogu pobediti ni novac ni zene"

Ja mislim da je to muskarac koji nije malodusan, odnosno bio je zaljubljen volio nije nikad, a i da je, ono na njega ne ostavlja nikakav trag. Odnosno to je lik koji ima dusu za sve.

A kako vi to tumacite?
Да баш тако, човек који има срца и волео јесте, али не на тај начин на који би њега осакатило.
Неко ко се проналази у неким другим стварима, а не љубависању.
Међутим, волели страсно или не особа са којом смо у дугој вези може оставити дубок траг код нас, зато је важно да нађемо некога са ким се лепо слажемо.

Знам пар генијалаца на послу, који су и на факсу били врх стручњаци, а типа са истом су од 14-те године и са истом су се и оженили.
Мада, приметио сам да им није тешко ни да преваре, понекад.

Да баш тако, човек који има срца и волео јесте, али не на тај начин на који би њега осакатило.
Неко ко се проналази у неким другим стварима, а не љубависању.
Међутим, волели страсно или не особа са којом смо у дугој вези може оставити дубок траг код нас, зато је важно да нађемо некога са ким се лепо слажемо.

Знам пар генијалаца на послу, који су и на факсу били врх стручњаци, а типа са истом су од 14-те године и са истом су се и оженили.
Мада, приметио сам да им није тешко ни да преваре, понекад.

Takvi su najgori ...

"Sretan je muskarac kojeg ne mogu pobediti ni novac ni zene"

Ja mislim da je to muskarac koji nije malodusan, odnosno bio je zaljubljen volio nije nikad, a i da je, ono na njega ne ostavlja nikakav trag. Odnosno to je lik koji ima dusu za sve.

A kako vi to tumacite?

Сиротан који је неспособан да заради, а коме је новац изговор за то што нема жене.
Дупло голо.

Back