NikadNijeKasno
Obećava
- Poruka
- 75
Gryphone,za tvoj slucaj resenja nemam...Znas,prostota je neizleciva bolest...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NikadNijeKasno:Jovana,povratiti (po nekome) razlicito je od povratiti se (posle neke situacije)...Za tvoju edukaciju konsultuj Recnik Matice srpske, izdanje 1993...Nadam se da ces mi posle toga dati neki suvisli odgovorSad se ti pitas : Sta li joj znaci to "suvisli"...? E i taj pridev imas tamo....
E, pa ti BAŠ nikad nisi zadovoljna !!!NikadNijeKasno:A ti Pane ocigledno imas neki " pik " na menePitam se cime li sam samo zasluzila tu " cast "?
![]()
Pitala je sto se svadjamo... ako to tvoj mozak moze da skonta... al ne moze kao i to da ima onih koji ebu 3x1... :wink: :razz:krvolok:E, pa ti BAŠ nikad nisi zadovoljna !!!Onog što 'ebe ( 2 x u 2 dana, 3 x u dan i po, 4 x u 3 dana, ... , izvini, već sam se sav ZABROJAO ! ), ali bez VIDLJIVE želje, hoćeš na križ da pribiješ, a sada i OVOG Peru, što i na škotske gajdaše NASKAČE i to sa zverskom pohotom, kada te startuje, QLIRAŠ !!!
![]()
Malo si se folirala i pricala fantazije... a ja to bas ne volim... ali ne bih da ulecem u svadje 5 na jedan... imas problema i bez da se ja svadjam sa tobom... tako da te lisavam "casti".NikadNijeKasno:A ti Pane ocigledno imas neki " pik " na menePitam se cime li sam samo zasluzila tu " cast "?
![]()
Ima tu istine, ali šta mogu, kada je, kroz monitor, INTENZIVNIJE živeti TVOJIM privatnim životom nego biti i sam Džems Bond, lično !!!Petar_Pan:Pitala je sto se svadjamo... ako to tvoj mozak moze da skonta... al ne moze kao i to da ima onih koji ebu 3x1... :wink: :razz:
Samo ti naskaci na svoje bakute od 50... za njih si faca...na splavovima u NS-u...
Stvarno se previse uzivljavas u tudje likove... imas li ti tvoj privatni zivot?
A ti i dalje intenzivno pratis svoj... o ipak tudje zivote... :wink:krvolok:Ima tu istine, ali šta mogu, kada je, kroz monitor, INTENZIVNIJE živeti TVOJIM privatnim životom nego biti i sam Džems Bond, lično !!!![]()