STA MISLITE O...?

NikadNijeKasno:
Jovana,povratiti (po nekome) razlicito je od povratiti se (posle neke situacije)...Za tvoju edukaciju konsultuj Recnik Matice srpske, izdanje 1993...Nadam se da ces mi posle toga dati neki suvisli odgovor:) Sad se ti pitas : Sta li joj znaci to "suvisli"...? E i taj pridev imas tamo....

hahahahahaha, a da ti meni posaljes taj recnik na kucnu adrseu? mislim, ja ovako prosta i nenacitana, pa da mi malo pomognes da se edukujem!

heh, ajde bezi u cose i ne javljaj se narednih 2 sata. a kad izadjes mozemo da pricamo o tome kakav odnos treba na imas prema ostalim forumasima? sta si htela? da ti svi idemo niz dlaku? e pun mi je **** tih sto glume extra ribe koje, eto, muskarac ne razume, ne ebe dovoljno....ma bruka problema!

ajde u cose dok nisam uzela prutic pa te ishibala!!!!!!!!!!!!!:lol:

Malo si pobrkala loncice draga Jovana! Sto se tice mog odnosa prema ostalim forumasima,ako pogledas moje predjasnje postove,bila sam veoma korektna ,kulturna i obzirna za razliku od nekih:) Kao sto rekoh nemam bitnih komplexa da bih ih lecila na drugima nigde,ni u porodici,u gradu,na ulici,pijaci...Opet za razliku od nekih...I da, primetila bih da ti smeta sto sam extra riba!!!??? Ne razumem? Ti nisi? E ako je tako,onda se izvinjavam sto sam nenamerno povredila tvoju nacetu zenskost.A to sto ti je pun "****",kako ti rece,to je vec tvoj problem,kupi vrecu za udaranje a nemoj se izdr*avati na drugim ljudima,posebno ne ovde...Ili mozda si i ti jedma od onih kojoj je lakse da pod maskom anonimnosti,ovaj Forum koristi kao ventil i tako,vredjajuci druge,prazni svoja pritajena,nesvesna i svesna nezadovoljstva,inhibicije,agresivnost...Zaista mi nikad nece biti jasni ljudi koji su bez razloga i povoda,prosti i nekulturni....Iza toga zaista mora da stoji veeeliki problem u njihovim glavama....

ala si se ti raspisalaaaaaaaaaa:lol: :lol:

ako si ocekivala da cu i ja za tebe da trosim svoje vreme.....onda si se zaebala!:roll:

e super je sto si extra riba....ja nisam, ebi ga! mene moj muskarac ebe dovoljno , pa sam sad trudna...i sva sam okrugla....pa lepo popizdim na vas extra ribe....hahahahahaha....ma beziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

NikadNijeKasno:
A ti Pane ocigledno imas neki " pik " na mene:) Pitam se cime li sam samo zasluzila tu " cast "?:)
E, pa ti BAŠ nikad nisi zadovoljna !!! :evil: Onog što 'ebe ( 2 x u 2 dana, 3 x u dan i po, 4 x u 3 dana, ... , izvini, već sam se sav ZABROJAO ! ), ali bez VIDLJIVE želje, hoćeš na križ da pribiješ, a sada i OVOG Peru, što i na škotske gajdaše NASKAČE i to sa zverskom pohotom, kada te startuje, QLIRAŠ !!! :evil:

krvolok:
E, pa ti BAŠ nikad nisi zadovoljna !!! :evil: Onog što 'ebe ( 2 x u 2 dana, 3 x u dan i po, 4 x u 3 dana, ... , izvini, već sam se sav ZABROJAO ! ), ali bez VIDLJIVE želje, hoćeš na križ da pribiješ, a sada i OVOG Peru, što i na škotske gajdaše NASKAČE i to sa zverskom pohotom, kada te startuje, QLIRAŠ !!! :evil:
Pitala je sto se svadjamo... ako to tvoj mozak moze da skonta... al ne moze kao i to da ima onih koji ebu 3x1... :wink: :razz:
Samo ti naskaci na svoje bakute od 50... za njih si faca... :lol: na splavovima u NS-u... :lol:
Stvarno se previse uzivljavas u tudje likove... imas li ti tvoj privatni zivot?

Ako si posle nekoliko ponavljanja kako rece..shvatila.. posalji mu sms uz najlepse zelje i najbolje u zivotu..ali bez tebe...koliko dobrih komada seta ovim gradom..greh je gubiti vreme na ..pacenike. I ako mislis da te voli( nekako mi ljubav ne ide uz ovu pricu)..u zabludi si i kasno je iako tvoj nick kaze drugacije:-D

Petar_Pan:
Pitala je sto se svadjamo... ako to tvoj mozak moze da skonta... al ne moze kao i to da ima onih koji ebu 3x1... :wink: :razz:
Samo ti naskaci na svoje bakute od 50... za njih si faca... :lol: na splavovima u NS-u... :lol:
Stvarno se previse uzivljavas u tudje likove... imas li ti tvoj privatni zivot?
Ima tu istine, ali šta mogu, kada je, kroz monitor, INTENZIVNIJE živeti TVOJIM privatnim životom nego biti i sam Džems Bond, lično !!! :lol:

Pane,odakle ti pravo da prosudjujes da li sam fantazirala i folirala se? Zanimljivo.Ma ja se ne foliram ni u realnom zivotu a kamoli ovde,to mi je ispod casti.Dovoljno sam vredan lik da mogu da prihvatim sebe kakvu jesam i stvarnost koja je oko mene a ne da krojim neki drugi lik ,za neke druge ljude.To je za mene smorno i kao sto rekoh ispod casti.A da mozda ti svoje postupke ne projektujes na mene? Ali ok,to je opet tvoj problem i problem tebi slicnih .Zahvaljujuci nekolicini normalnih i kulturnih ljudi ovde,jos vredi doci na ovaj Forum.I samo me njihovo misljenje zanima.Svima njima zahvaljujem na odgovorima.

A tebi Jovana zelim sve najbolje i recimo da te razumem.Trudna si,hormoni rade pa si sklona napadima nervoze i besa.Mada moram ti reci da nesto sto vec znas.Da te podsetim.Da bi zena ostala trudna,dovoljno ce biti jedno ebanje za ceo zivot...Al ok,verujem ti na rec:) Pozdrav!

Back