Sta mislite o...

da li postoji zivot posle zivota

• Ukupno glasova
    33
  • Anketa je zatvorena .
CaLiMeRo:
Hm. :shock:
Nemam pojma.
Ono, molekuli i atomi ti se ugrade u zemlju pa posle to jedu gliste i tak daljše... :arrow: Ali, mene ovih meseci mnogo više zanima jedna druga tema.
Gledam gomile ljudi na ulicama, u prevozu i gradu generalno, i pitam se: IMA LI ŽIVOTA PRE SMRTI? :?

Cali, pravo u metu

svi kao zombirani, ne smeš nikog ni da pogledaš
a onda uđeš u neku radnju - svi ko programirani skoče sa osmehom i ospu te uvežbanom srdačnošću, kontrasti kontrasti

ja ne neki neobjašnjiv način imam situacije koje kao da su mi se dogodile - već viđene, sve, raspored stvari ili okoline, redosled rečenica...

Pa da! To sam vec napisala, postoji naucno objasnjenje ali ko zna da li je to tacno. Uostalom mozda covek ipak zavrsi kao uzina za gliste i druge odvratne zivotinjice, ali samo u materijalnom smislu. Ipak kontam da neka energija ostaje za nama, ili odlazi negde drugde (covek je izmeren pre i posle smrti-dokazano)

Uf! A jeste li culi za ono fora kao buterfly efekt, nesto kao ako ti sada lupam ne izvadis bas ovog trena mobilni iz dzepa kako bi trebalo po tamo necemu, napravice se neki uragan u recimo Americi.
To sam cula od nekog druga i iskreno nista mi nije bilo jasno (pih-pa plavusa :) )

Slatka90:
...Butterfly efektu, Bibiliji, zivotu posle zivota, de ja vu-u i drugim temama koje zasad nemaju naucno objasnjenje ili ipak imaju ali ne zadovoljavajuce. Pricala sam sa nekim osobama o tome, ali ni one ne znaju bas puno o tome.Ovakve stvari me dosta zanimaju pa rekoh da vas pitam za misljenje ili ako neko ima nesto novo da mi kaze...

Tek sam došao na ovu temu pa da počnem od početka, dakle od tvog pitanja.
Odgovoriću jednim citatom, zapravo,viže parafrazom - prepričaću jedan događaj.
Na sahrani Zorana Đinđića jedna reporterka ne znam kog kanala je startovala, uglavnom, poznate ličnosti, i pitala ih za njihove utiske o tome što se desilo, dakle ubistvo i to...
Meni je ostao upečatljiv odgovor jednog đakona koji, mislim, i da predaje na bogosloviji, i njegov odgovor, odprilike, je glasijo: - To je smrt njegove smrti.
Pa eto to je moj odgovor na tvoje pitanje.
Šta misliš?

kandidat:
Tek sam došao na ovu temu pa da počnem od početka, dakle od tvog pitanja.
Odgovoriću jednim citatom, zapravo,viže parafrazom - prepričaću jedan događaj.
Na sahrani Zorana Đinđića jedna reporterka ne znam kog kanala je startovala, uglavnom, poznate ličnosti, i pitala ih za njihove utiske o tome što se desilo, dakle ubistvo i to...
Meni je ostao upečatljiv odgovor jednog đakona koji, mislim, i da predaje na bogosloviji, i njegov odgovor, odprilike, je glasijo: - To je smrt njegove smrti.
Pa eto to je moj odgovor na tvoje pitanje.
Šta misliš?

ja iskreno ne kapiram shta je taj pop teo da kaze...
al OK... ko razume, shvatice

ja ochigledno necu :roll:

Da on je sisao, uradio, uprilicio, i ne znam sta...
a zasto SAD ne uradi nesto, zasto je se taj isus SAD ponasa kao najgori licemer?
Zasto on ne spasi nju ?
A%20Sudanese%20refugee%20cries%20after%20reaching%20Bahai%20on%20the%20Chad%20border.jpg

За њу су криви људи, а нисам видео тебе да си се претргао некоме да помогнеш.
Када је фино супер , али када је мука ПОМОЗИ БОЖЕ
И у раскоши и у беди се треба подједнако молити БОГУ

prvo, nisi ti video mene da radim bilo sta...
drugo....ljudi?
a sto taj issus vec jednom ne sidje na zemlju i ucini nesto povodom tih ljudi? ... kada dozvoljava da umire desetine miliona ljudi!

Back