sta mislite o....

devojcurak:
..ovome: pre seksa muskarac je pogasio sva svetla..a jednom u prici rece......ne voli kada devojka gasi svetla...to ga odbija od nje?!!!!!!!?????.....i sta mislite o cemu se radi?

Ponoc vec je prosla
Vreme da se spije
Srce jos je burno
Davnu zelju krije

Ej kraj pendzera stojim
Cekam da ti vrata otvorim

Zasto duso ne dodjes
Da me kuci povedes
Da ti svoje srce predam
Da ti staru majku gledam
Mito, Mito bekrijo

Obeco si Mito
Da ces jedne noci
Kad se varos smiri
Ti po mene doci

Ej telo moje belo
Vec je cekajuci uvelo

Zasto duso ne dodjes
Da me kuci povedes
Da ti svoje srce predam
Da ti staru majku gledam
Mito, Mito bekrijo

Medj drugari svoji
Po mehani hodis
S vino i sa pesma
Noci ti provodis

Ej mladost pusta prodje
Mito ti po mene ne dodje

Zasto duso ne dodjes
Da me kuci povedes
Da ti svoje srce predam
Da ti staru majku gledam
Mito, Mito bekrijo

:lol: 8)

devojcurak:
..ovome: pre seksa muskarac je pogasio sva svetla..a jednom u prici rece......ne voli kada devojka gasi svetla...to ga odbija od nje?!!!!!!!?????.....i sta mislite o cemu se radi?

Radi se o tome da ON voli da ugasi svetlo jer verovatno misli da ce devojka da mu zezne prekidac ili ce umesto prekidaca da gurne prste u steker pa da pogine. Brine covek... 8)

snoshaj efendija:
devojcurak:

Radi se o tome da ON voli da ugasi svetlo jer verovatno misli da ce devojka da mu zezne prekidac ili ce umesto prekidaca da gurne prste u steker pa da pogine. Brine covek... 8)

SA USANA SKINI TAJ ŠAŠAVI OSMEH,
MRZIM KAD SE NEKO TAKO GLUPO KEZI,
SAMO ĆUTI, DOSTA MI JE REČI...
MA AJDEEE SEEESTROOO SLAAAATKAAAAA
UMUKNI I LEEEZIII

(Riblja Čorba)

:wink:

Možda je dečku prvi put pa je, čisto da bi joj stavio do znanja da mu definitivno nije prvi put, prosuo priču o tome šta voli, a šta ne voli u sexu. A, onda je ugasio svetlo jer, ko zna šta može da se desi :shock:

Mozda ima vise riba, pa ne pazi sta kojoj prica?

Mozda mu se desilo da je riba prvo ugasila svetlo, pa se skinula i tu dozive nekakvu katastrofu: bi musko ili imala 3 s.se ili...

Mozda je riba samo rekla: "Klik!", a u stvari je bila toliko razradjena, da kada je skinula gatje, nastade mrak (vic o kozaku i indijancu koji trazi pleme u pizi)?!

--------------------------------

Uglavnom, naye8asmo se mi tebi majke - sad ozbiljno:

Gluposti - moze da ga odbija, ali reci ti njemu da te odbijaju takvi frajeri! Ja to zovem minsko polje: kada neko zakera, pa ti moras vise da mislis sta moze, a sta je no-no!!! Moj univerzalni savet je da porazgovaras, ali mi to vise mirise da je on nosilac malo godinica...

I ja da pocnem sa mozda,
Mozda da nisam krao osmeh sa tvog lica...
Salim se mozda ima veliki stomak pa misli da u mraku se ne vidi ili mu je nesto drugo mnogo malo pa onda kao ispada kersme sto on gasi svetlo kao drzi situaciju u svojim rukama.
Ma budala nema nista lepse nego kad je svetlo upaljeno pa sve vidis ko covek, ali jos je bolje ako imas svece!!! :lol:

devojcurak:

Нисам те баш најбоље скапирао, али ако воли да буду упаљена, онда вероватно не може другачије да се напали сем визуализовањем, али ако воли да буду упаљена онда...... :idea: ... вероватно има 6 прстију на левој нози, па се плаши да те тај фатални прст не отера.

Back