sta mislite o...?

Jel zezas ili stvarno dolazis?
Nemoj slucajno da se ne javis! Idemo na kafu..;)
Btw..sta svi imaju sa tim Scheveningenom? Svi koji dodju traze da ih prvo tamo vodim, pa onda 'Roze kvart' u Amsterdamu, pa CoffeeShop. E tek onda hoce da vide Rembrantovu kucu, Madurodam, madame Tussauds muzej, Van Gogov muzej, zamkove i ostale znamenitosti.

Joya!:
Jel zezas ili stvarno dolazis?
Nemoj slucajno da se ne javis! Idemo na kafu..;)
Btw..sta svi imaju sa tim Scheveningenom? Svi koji dodju traze da ih prvo tamo vodim, pa onda 'Roze kvart' u Amsterdamu, pa CoffeeShop. E tek onda hoce da vide Rembrantovu kucu, Madurodam, madame Tussauds muzej, Van Gogov muzej, zamkove i ostale znamenitosti.
Sutra bih došao,imam čak i rodbine tamo. :razz: ali ...može kafa :wink:

Copy_Cat:
:lol: ne znas enlgeski ne znas ni srpski izgleda da znas samo da kmecis :lol: kmeeeeeeeee :lol:

vala bas , a i umorila sam se od tvog sablona copy-cat
i nije mi uopste jasno tvoje napadanje,jer te licno nisam uvredila nego ti mene...
izgledas mi ko neka olinjala macka koja brani neku svoju izmisljienu teritoriju pa se bacaka i frkce cak i na kucke :)

aj zavrsavam fajt,razgovor,sta god
ali sjasi

uuuu vec gotov fajt, brzo si se zamorila,,..
nego, vidim stalno neki fajt prizivas, ja bih se na tvom mestu zapitala sta to nije u redu i kakav je moj stav kada me stalno neki nepoznati momci i devojke napadaju (i smeju mi se). a ovo sto sam ti napisala je bilo vrlo dobronamerno. mi se ovde svi zezamo, moras to da shvatis.
a da bih sjahala morala bih prvo uzjasem ali sumLJam da tvoj plitki um to moze da shvati. :lol:

pa dobro cica maco,onda mozes da se ponosis time sto mi je dosta takvih kao ti
i sto ste me smorile svojim provokacijama.

Takodje i zbog toga sto mi se usled vase osrednjosti sablona i neoriginalnosti smucio ovaj forum.
Te vise necu dolaziti na njega.
I zelim da pozdravim one ljude koji se trude,koji su originalni i koji umeju da kazu nesto vise sem "tema je vec bila i teraj se"
Zbogom.

Back