Šta mislite o...

A-man:
Oooo, peglica...i pored svih problema ipak lepe uspomene. Kupio sam je polovnu i namucio se ali problemi su se bitno smanjivali ugradnjom novih delova. Fino ofarbana, Sony 4x25 W, 80 kroz grad, proci kuda 'oces, neretko i trotoarom. Svojom lezernom pojavom ( Ha-Ha ) ostavljao sam utisak da mi je peglica rezervni auto za po gradu pored Alfe...verovali ili ne bilo je i sexa u njoj :twisted: Eeeeeeeee...
Moram ti priznati da nisi prvi za koga ljudi kažu da ima još jedan automobil kući. Ja imam dva automobila,ali peglicu konstantno vozim, a ford koji konstantno stoji ispred zgrade, niko ga nevozi, ali i troši sto pedeset litara, odgoman je, sa njim ne mogu da pravim treću kolonu, sa peglom uvek. Stoji sve... udobnost, automatik... ali naš grad je odvratan za saobraćaj. ili motor ili što manji auto koji postoji.

k0$+@:
super bi bio autic..ali kad bi ja mogao da se strpam u njega. Jedino da izbacim zadnje sediste i gurnem prednje na zadnje, ali ako to vec radim kupicu nesto malo vece
Ne znam da li znaš? U svoje vreme kada se pojavila peglica jedan od vlasnika nje bio je i Vlade Divac. Njegovo rešenje za taj problem bilo je prosto. Skinuo je prednje sedište i vozio sa zadnjeg.

Back