Šta mislite o školskim uniformama?

Sad ga pretera.

Ne preterujem,jednom mi se stvrano nishta nije nosilo i ja pochela da pizdim i da kukam kako nemam dovoljno stvari (mislim samo josh malo vishe necje sve mocji da stane u orman,ali to nije dovoljno :))

Ja obično obučem šta mi prvo dođe pod ruku...
Zanimljivo je to što živim bukvalno preko puta škole, i ako nam časovi počinju u 8
ja ustajem u 7.50.
Što mi daje deset minuta da se dovedem u red, operem kosu (ruku na srce, to nije problem, jer je i nemam mnogo :D), spakujem knjige i pređem ulicu ;)

Ja zhivim na 2-3 min od shkole,chasovi mi pohinju u 8:00,a ja ustajem u 6:45,dok ja smislim shta cju da obuchem,nashminkam se,isfeniram shishke.... ima tu puno posla.. ;)

Ne preterujem,jednom mi se stvrano nishta nije nosilo i ja pochela da pizdim i da kukam kako nemam dovoljno stvari (mislim samo josh malo vishe necje sve mocji da stane u orman,ali to nije dovoljno :))

Ja zhivim na 2-3 min od shkole,chasovi mi pohinju u 8:00,a ja ustajem u 6:45,dok ja smislim shta cju da obuchem,nashminkam se,isfeniram shishke.... ima tu puno posla.. ;)

Pfff,meni bi bilo zao da to radim umesto da spavam...:neutral: nekako mi zao da trosim vreme na preturanje po ormanu.

Nije lepo nositi uniforme u skoli jer je nekako jezivo kad su svi isti.. Brrr.. Ali, s' druge strane, ne moras da se cimas oko toga sta ces obuci i sl. Uniforme su pozitivne za one koji ne znaju da se obuku, pa im svaki pokusaj da izgledaju sto bolje propadne. Tako da sam i za i protiv. Sto se mene tice, ja obucem sta mi prvo padne pod ruku, ali nekad mi dodje i da natenane smisljam sta cu obuci.. A to nije bitno. Skola nije za modiranje, to se radi na ulici i po kaficima..

Back