User Friendly
Buduća legenda
- Poruka
- 25.007
Moze ako ce da budu maskirne!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad ga pretera.
Ja obično obučem šta mi prvo dođe pod ruku...
Zanimljivo je to što živim bukvalno preko puta škole, i ako nam časovi počinju u 8
ja ustajem u 7.50.
Što mi daje deset minuta da se dovedem u red, operem kosu (ruku na srce, to nije problem, jer je i nemam mnogo), spakujem knjige i pređem ulicu
![]()
Ufff brate,ja kasnim na chas i po 20min jer ne znam shta da obuchem
znachi deshavalo mi se da pochnem da plachem jer ne znam shta da obuchem tj. ne nosi mi se nishta![]()
i moja sestra nekad pocne da place zato sto ne zna sta da obuce, tad me nervira, sta god da je pitas ona pocne da histerise...![]()
Ne preterujem,jednom mi se stvrano nishta nije nosilo i ja pochela da pizdim i da kukam kako nemam dovoljno stvari (mislim samo josh malo vishe necje sve mocji da stane u orman,ali to nije dovoljno)
Ne preterujem,jednom mi se stvrano nishta nije nosilo i ja pochela da pizdim i da kukam kako nemam dovoljno stvari (mislim samo josh malo vishe necje sve mocji da stane u orman,ali to nije dovoljno)
Ja zhivim na 2-3 min od shkole,chasovi mi pohinju u 8:00,a ja ustajem u 6:45,dok ja smislim shta cju da obuchem,nashminkam se,isfeniram shishke.... ima tu puno posla..
ma kakve uniforme ljudi ipak je ovo 21. vek.... nećemo valjda opet da budemo svi isti ko ono nekad kad su vladali političari sa takvom vizijom??? ajd ne serite molim vas....
To je znak da ti treba shoping
U mom slucaju - sto vise stvari kupujem, sve manje imam da obucem, a orman se i dalje tovari.![]()