Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Mislim da ga igraju samo izuzetno, izuzetno inteligentni ljudi. Po meni je ok, ponekad igram ali iz sale jer nisam neki ekspert a i vise volim da se fizicki naprezem jer me to psihicki opusta! Ali podrzavam sahiste!
Kada prvi put u jednoj partiji vidis kombinaciju koja ti donosi topa prednosti posle 8 (osam) poteza a koja pocinje zrtvom kraljice (treba imati zivaca pa je dati dzabaka da bi je vratio tek u osmom potezu :wink: ) onda ces imati pravo misljenje o sahu 8)
ja na primer uglavnom igram dosta agresivno, i uglavnom sam spreman da zrtvujem figure.. sto da bi se bollje otvorio, sto da bi to iskoristio u svoju korist, tj. zrtva sa vecim ciljem.
ja na primer uglavnom igram dosta agresivno, i uglavnom sam spreman da zrtvujem figure.. sto da bi se bollje otvorio, sto da bi to iskoristio u svoju korist, tj. zrtva sa vecim ciljem.
Pa punooo kao i za svaki drugi sport, a uz to mora da se trci uredno zivi i redovno spava itd. itd. pogledaj kako zive danasnji vrhunski sahisti, nije to samo sedi i vuci figure.