teresa
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
Necemo se tu nikada sloziti: naglasila sam da mi cilj nije bio da prekinem njihovu vezu. Apsolutno mi to nije bio cilj!!!! A tu devojku ne bih zvala nikako...ali popricala bih sa tim svojim momkom i videla gde smo...Ali pitanje je da li bih saznala...Kao sto i ne mogu da tvrdim da nisam bila prevarena, samo zato sto ja to nisam saznala...cLick - OR - Die:Ma chuj kliche.. nije nego. Mislim.. za$to zavarava$ i lazhe$ sebe. Chemu?! Znala si da je momak u vezi i da ce to $to si se sexala sa njim povrediti njegovu devojku i $ta sad. Kriv je on!? Ma jelte. Nije te silovao pa da bude kriv, vec si ti ta koja koja se svesno i sa namerom ume$ala u njihovu vezu i pokuala da je prekine. Stavi sebe na njeno mesto i kazhi mi koje mi$ljenje ima$ o devojci koja poku$ava da prekine vezu sa osobom koju voli$. Kako bi je nazvala ?![]()
A cak i da sad upoznam momka koji je u vezi...ja ne mogu nista ukoliko on to ne zeli...Ako si u vezi i ne zelis da svrljas ti to neces raditi ma koliko te ljudi muvali...Pa ja sam bila u vezi i apsolutno ne mislim da su ljudi koji su mi prilazili bili losi, nemoralni i sl...
Onog trenutka kad stavis do znanja da neces nista jer volis nekog vecina ljudi se povuce...A da sam pristala ja bih bila ta koja je povredila svog momka a ne ti momci koji su mi prilazili...