Sta mislite o Nudizmu-Naturizmu?

Strela:
Godinama sam sa mojim prvo dečkom,a zatim mužem i našim prijateljima odlazila na jedno ostrvo, slabo naseljeno, sa divnim prirodnim, peščanim plažama i tu je od našeg društva ko god je hteo bio nag. Nema lepšeg osećaja nego u netaknutoj prirodi, kraj mora, naravno leti, biti golišav sunčati se, plivati, roniti...Stvarno je neuporedivo bolje biti nag, nego u kupaćem kostimu. Nudizam smatram krajnje ličnim izborom u datom trenutku i nikad se ne bih učlanila ni u kakvo nudističko udruženje. Jedan deo beogradske Ade je namenjen nudistima, međutim na tom i nekim sličnim zvaničnim nudističkim plažama, nije mi nikakvo zadovoljsvo da se skinem. 8-)
da, ja mislim isto...

NaturistNS:
kakvo je vase misljenje o nudizmu i nudistima, kao i naturizmu i naturistickom nacinu zivota?

Citat1:
Odbij! Ovdje je naturizam, nije priplodna farma! ODBIJ!

Citat2:
Kada na ovom mestu bude toliko golih ljudi da nema dje iglu zabost' reći ću sebi da sam uspjela

Citat3:
Šta je ljepotice? Šta ste se ućutale? Ajde jadan go - ka' obučen!

Film: lepota Poroka.
Priča o naturizmu, primitivizmu i običajima koji se ne uklapaju...

Pa ovako nudizam u inostranstvu je okej...tj gde me niko ne poznaje...ali ovde ili pred poznatim ljudima tesko...to nije zbog mene...nego zbog istripovane mase koja tovari i brljavi...Stvarno je lep osecaj kada si nag, tj ko od majke rodjen...:D Mada sam to retko praktikovao....ali ne znam sta mi buducnost nosi...:)

Back