Sta mislite o nevladinim organizacijama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slobodance:Možda i nisu vladine (SCG) ali nečije jesu;ja sumnjam u njihovu borbu za dobrobit ...
*********:Sta mislite o nevladinim organizacijama?
Znači strani plaćenik !gigule:Ja sam od 2000.u CESIDu.I šta sad?
Ma jok bre,oni strašno pomažu unesrećeni narod,ispravljaju razne nepravde,šire mir,ljubav i toleranciju...Nexus 6:Slobodance:Možda i nisu vladine (SCG) ali nečije jesu;ja sumnjam u njihovu borbu za dobrobit ...
da, da...zavera, zavera![]()
Ja predlazem da osnujemo jednu nevladinu organizaciju koja bi skupila pare za lecenje naseg SLOBODANCETA :shock:Slobodance:Ma jok bre,oni strašno pomažu unesrećeni narod,ispravljaju razne nepravde,šire mir,ljubav i toleranciju...Nexus 6:Slobodance:Možda i nisu vladine (SCG) ali nečije jesu;ja sumnjam u njihovu borbu za dobrobit ...
Ma jasno da sam...Slobodance:Znači strani plaćenik !gigule:Ja sam od 2000.u CESIDu.I šta sad?
Slobodance:Ma jok bre,oni strašno pomažu unesrećeni narod,ispravljaju razne nepravde,šire mir,ljubav i toleranciju...Nexus 6:Slobodance:Možda i nisu vladine (SCG) ali nečije jesu;ja sumnjam u njihovu borbu za dobrobit ...
Fifi digni rep kad piškiš uz drvo...ja nisam vaš...fifa:Ja predlazem da osnujemo jednu nevladinu organizaciju koja bi skupila pare za lecenje naseg SLOBODANCETA :shock:Slobodance:Ma jok bre,oni strašno pomažu unesrećeni narod,ispravljaju razne nepravde,šire mir,ljubav i toleranciju...Nexus 6:Slobodance:Možda i nisu vladine (SCG) ali nečije jesu;ja sumnjam u njihovu borbu za dobrobit ...
Smatraj da je najsramnije zivot pretpostaviti casti i, zbog zivota, izgubiti razlog za zivljenje! Valjda ce se naci neko spreman da zrtvuje zivot i ocisti Srbiju. Pozdrav od ZENA U BELOM ili Srpskih majki.