Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
Пуна подршка ,ја немам више снаге да се изнова давин са неким од њих и овим од нашихТреба рећи истину макар се и небо срушило.
Пуна подршак и свака част
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пуна подршка ,ја немам више снаге да се изнова давин са неким од њих и овим од нашихТреба рећи истину макар се и небо срушило.
Пуна подршка ,ја немам више снаге да се изнова давин са неким од њих и овим од наших
Пуна подршка ,ја немам више снаге да се изнова давин са неким од њих и овим од наших
Ja je smatram pravom junakinjom i Srpkinjom.
Junakinja je jer uspeva da izdrži ratne zločince i ostale koji je pljuju.
Srpkinja je zato što pokušava da individualizuje zločine, i tako da ih skine sa Srpskog naroda.
.@autoalergijo...ne uzdrzhavaj se, samo nemoj po stolu...nije lichno iskustvo nego klinichka slika osobe koja, razorena nekontrolisanim i agresivnim PMS-om, koji izgleda traje komichno dugo, chemu drugom da pripishem tvoju neartikulisanu potrebu da pobljujesh sve shto se tebi ne svidja...
ali, nema te bljuvotine koju pakovanje papirnih maramica s' krilcima ne mozh da obrishe...
poshto si se obrachunala za zlochinachkim rezhimom porodice *Adams-Chaushesku... shta qesh sada da razarash osim svojih malih sivih... sa kim se sada obrachunavash... tvoj krstashki pohod nema kraja... to je veq patologija svesti... tu sam nemoqan...
da li u tu primitivnu "veqinu" ubrajash i 5ooktobarsku rulju, sa izrazhenim rushilachkim nagonom.... gledao sam ih veqina njih je doshla u kontakt sa "nozhem" samo kad su sekli parizer... ako je to shto sam tih dana video, bio deo kolektivne svesti, stidim se... ja nisam bio deo toga, i ponosan sam zbog toga
..
odlaskom NACIONALSOCIJALISTA sa vlasti, u Srbiji, moja *borba se zavrshila, to izmishljanje neprijatelja, ratovanje sa zamishljenim protivnikom, osobina je onih koji nisu kadri da se suoche sa istinom, da je zlikovaca bilo na svim stranama i da zlochinac moze biti i Srbin
![]()
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Мајн_кампф
skoro sam bila sigurna da si veoma "ponosan shto nisi uchestvovao u demonstarcijama 5. oktobra, trebalo je imato *petlju za to, ne zameram ti ali bash i ne vidim razlog za ponos
Ako se, dakle, radi o revoluciji, onda beogradski (oktobarski) dogadaji
iziskuju da se koriguje - ili cak odbaci - teza Albera Matjeza, koju je
on ovlas skiciro u svojoj obimnoj i, na neki nacin, instruktivnoj
Francuskoj revoluciji, ciji se prvi tom pojavio 1921. godine. Matjez
kaze da se revolucija moze dogoditi samo u bogatom drustvu: "Revolucija
ne izbija u iscrpljenoj zemlji, vec, naprotiv, u zemlji koja cveta, koja
je u punom poletu." Izgleda da je covek bio neizlecivi marksista. Ali -
"Diktatura proletarijata postade u Rusiji cinjenicom pre nego u bilo
kojoj od neusporedovo razvijenih zemalja sveta" (Trocki). Isto tako,
dodaje Matjez, revolucija moze reci samo "odozgo". Ali razumete sta je
hteo da kaze.
..
odlaskom NACIONALSOCIJALISTA sa vlasti, u Srbiji, moja *borba se zavrshila, to izmishljanje neprijatelja, ratovanje sa zamishljenim protivnikom, osobina je onih koji nisu kadri da se suoche sa istinom, da je zlikovaca bilo na svim stranama i da zlochinac moze biti i Srbin
]
5.Oktobar je jedina stvar koju svet poštuje kod nas:
1.A Force More Powerful(1999)-film i igrica o 5.Oktobru
2.Bringing down a dictator(2002)-film
Па наравно и ми поштујемо светске октобарске револуције.
Али нисмо снимали филмове о њима јер немамо Холивуд.[/QUOTE
Ali dotični neće da nas iko poštuje ili snima filmove ili piše knjige,pravi igrice o nama!
naravno, pa i odatle tolika netrpeljivost od ove PROSTE vecine
ps. Svako, ko je podrzavao OTPOR, ko je bio protiv najmrachnije diktatorske porodice *Chaushesku, svako ko je osetio teror njegove krvolochne policije, zna da je Natasha Kandic, ispred organizacije za zashtitu ljudskih prava, bila JEDINO MESTO NA KOM SE MOGLA OCHEKIVATI BILO KAKVA ZASHTITA!!!
....i naravno, ona je "trn u oku one *kategorije, koja nije smela da promoli njushku iz svoje jazbine, kada su se otporashi i demonstranti sukobljavali sa Slobinim "psima, to je ona *kategorija koja je uvek na strani vecine i samo tamo gde je bezbedno pa ne chudi shto je vecina njih fanatichni pristalica dr-mr Vjekoslava Sheshelja, koji ce biti upamcen po vatrenim govorima i pretnjama sa SKUPSHTINSKE GOVORNICE u Beogradu
Дакле - сви ти који су тражили заштиту су уствари они који су деведесетих дезертирали/били у бегу од војних обавеза.
Ове које ти сврставаш у категорију "простих" су били негде на ратиштима, док је та ваша мала мањина "одабраних" била задужена за рушење земље изнутра, које је кулминирало 5. октобра. Наравно, то су они који нису успели да побегну негде ван и који иначе нису смели да промоле њушке из својих јазбина где су се крили испод маминих скута, па су користили гужве на демонстрацијама да би удахнули мало свежег ваздуха и протегнули ноге. Какав је психолошки и морални профил тих "одабраних" је сваком нормалном човеку јасан.
Мислим да твој проблем нема везе ни са ПМСом ни са алергијом, он је много дубљи и велика је срећа за српски народ што је та категорија којој ти припадаш - у мањини.
..bash si se zaigrao, nadrilekar opshte prakse, sa prevelikim ambicijama prema psihoanalizi........moram ti reci da si ti mnogo bolji materijal za *obradu nego shto mi se u prvi mah uchinilo............
previshe lichno dozivljavash svaku kritiku na rachun dotichne porodice shto samo znachi da si....ili bio privilegovan ili kao veliki deo shirokih masa duboko zagazio u mazohizam.
Ako nečesš na učiš ja ti nemogu pomoč.Hamzo, Ante Marković je naredio upotrebu vojske u Sloveniji zato što Predsedništvo nije funkcionisalo to imaš zapisano svugde i glupo je da ti tražim naredbu, posle je sve prešlo na povlačenja i naređivali su iz Generalštaba, a tamo su dugo još sedeli mnogi drugi osim Srba
Alija izetbegović je planirao rat u Bosni mnogo pre nego što je on počeo, a počeo je, znaš već kako, Abu Hamza je bilo, a bio je i Osama.....
Nije musliman već Srbin muslimanske vere Mirsad
Prvi zločin je Dobrovoljačka, ako se sećaš
Ako nečesš na učiš ja ti nemogu pomoč.
Prvi zločin je bio u Bjeljini ako ne računam selo Ravno gdje nije bilo Bošnjaka t
Drugi zločin Bosanski Brod, što jr bio sukob HV, HVO i šiaba TO, muslimana je bilo na obje strane, nije bilo vojne formacije koju su organizovali Bošnjaci.
Prvi ubitstvo u Sarajevu je ubitstvo srpskog svata, lokalni kriminalac iziritiran zastavom srbije i povicima "Ovo je Srbija". Dvojca budala jedan nezna geografiju a drugi kriminalac ge ubije.
Prvi zločini u Sarajevu: srpske barikede i i protesti građana, pucnji sa barikada, renjavanje protestanata sa hotela Holidej in, gdje je bio štab SDS-a, te pucni u neneoružane protestante sa Jevrejskog groblje i ubitstvo studentica Suade Dilberović i Olge Sučić.
Do Dobrovoljačke je bilo na stotine zločina izvršenih sa brda opkoljenog Sarajeva.
Onaj je Srbin ko se tako izjasni, a ko drugom određuje vjeru i naciju je IDIOT.
Ja je smatram pravom junakinjom i Srpkinjom.
Junakinja je jer uspeva da izdrži ratne zločince i ostale koji je pljuju.
Srpkinja je zato što pokušava da individualizuje zločine, i tako da ih skine sa Srpskog naroda.
Jes malo morgen, a na referendumu ko je glasao? svi konstitutivni narodi? Hamzo nisu to špekule pa pokupiš i kažeš , e ja se više ne igram. To je država u kojoj je 58% katastarskog zemljišta bilo u vlasništvu Srba.
U cilju spriječavanja napada na Dubrovnik Hrvati iz Ravnog napravili proteste a JNA otvorila Vatru.У том селу су се терористи забаракадирали и први отворили пушкомитраљеску ватру на југословенску армију која није очекивала присуство терориста у селу Равном, што је проузроковало и жртве на страни ЈНА, док на страни цивилиа и терориста није било жртава у том првом терористичком нападу.
У Сарајеву су први отворили ватру припадници паравојних формација Јуке Празине на мирне грађане Сарајева свих националности, а наредбу је издао Алија Изедбеговић. Сав телефонски и радио саобраћај је снимељен и документован од стране ЈНА.
U cilju spriječavanja napada na Dubrovnik Hrvati iz Ravnog napravili proteste a JNA otvorila Vatru.
Juka Prazina bio u štabu SDS u Hotelu Holidej in skupa sa Karađićem i Plavšičkom odakle je otvorena prva paljba na mirne građane opkoljenog Sarajeva.
citat;
"Сав телефонски и радио саобраћај је снимељен и документован од стране ЈНА".
Ja u to vjerujem.![]()
Треба рећи истину макар се и небо срушило.
Ма на они то и рачунају и онда као ... "Како смо их растурили"![]()
У том селу су се терористи забаракадирали и први отворили пушкомитраљеску ватру на југословенску армију која није очекивала присуство терориста у селу Равном, што је проузроковало и жртве на страни ЈНА, док на страни цивилиа и терориста није било жртава у том првом терористичком нападу.
У Сарајеву су први отворили ватру припадници паравојних формација Јуке Празине на мирне грађане Сарајева свих националности, а наредбу је издао Алија Изедбеговић. Сав телефонски и радио саобраћај је снимељен и документован од стране ЈНА.
На чему базираш те тврдње ?
Лица која су приведена у Станицу милиције Сарајево из СДС нису криминалистички обрађена и није им узета парафинска рукавица која се узима по процедури сваком за кога се сумња да је пуцао у свим станицама милиције СФРЈ.
Зашто ?
Зато што ни милиција није сумњала да су они отворили ватру !
Рекох Ти да си читао раније моје постове где сам постирао сведочење у Хагу о пуцању на мирне демонстранте од стране паравојних снага Зелене беретке у Сарајеву не би изашао са том медијском манипулацијом.
На самом снимку видиш припадника Зелених беретки како удаљава мирне учеснике Мировног протеста.
Не могу сваком понаособ да аргументујем да су рат у Сарајеву отпочеле паравојне јединице Зелене беретке.
Имаш на ранијим темама све лепо аргументовано и изјаве сведока у Хагу па изволи тражи.