Šta mislite o Nataši Kandić?

Šta mislite o Nataši Kandić?

• Ona je heroj, borac za pravdu!

• Ona je strani plaćenik, mrzi Srbe, loša je osoba

• Nemam mišljenje o njoj

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Њено "лепо мишљење"о нама се јако цени у Хрватској,Албанији...
Није исто када те неко лично увреди и када неко јавно вређа народ коме припадаш.
A tebi je stalo do hrvatskog i albanskog misljenja o nama? Uostalom, vladajucim garniturama u okolnim drzavama i paradrzavama ona super dodje, kao Srpkinja koja prica sta prica, ne bi li pred svojom rajom opravdali ono sto je tamo radjeno Srbima. Sto ne znaci da cene njeno misljenje.

Ти као ној.

Игнорисање проблема не значи да он не постоји или да ће нестати сам од себе.

Наташа Кандић није битна, битно је оно што она ради а то је блаћење српског народа на сваком месту и у свако време (верујем да и док спава сања о томе), и то не сме да пролази под изговором да је она дебил.
Да је дебил онда би требало да буде у некој установи (а да није Сорошева) а не да се шетка слободно по свету и да врши несметано своју "мисију".
Ja ne kazem da pred problemom treba zatvarati oci, kazem da ona nije problem. Kada Ahtisari, dobitnik Nobelove nagrade za mir, kaze da Srbi treba kolektivno da ispastaju, to je problem kojim se drzava Srbija treba i mora pozabaviti. Kada to isto kaze Natasa Kandic, privilegovana cerkica komunistickog funkcionera koja pozamasnim dupetom ni za sta u zivotu nije mrdnula, onda to ima istu tezinu kao ono sto kazu pijanci sa Kalenic pijace kada se svadjaju sami sa sobom.

Zavisi ko ga vredja. Ovo je kao kada bi ti sad prisao ocigledno mentalno retardiran covek i nazvao te debilom. OK, uvredio te je, ali kako da se naljutis na retarda?

Tako i ovo. Zasto je Natasa Kandic toliko bitna da bih se ljutio zbog njenog misljenja, i da bi me za isto uopste boleo tuki? Da nije mozda vrhunski obrazovana, inteligentna, internacionalno priznata kao strucnjak? Zasto bi bilo koga bolelo uvo za misljenje besposlicara i yebivetra poput nje?

a imas li odgovor ---zasto je mediji toliko potenciraju i nju i biserko a i druge...po cijem nalogu ???

A tebi je stalo do hrvatskog i albanskog misljenja o nama? Uostalom, vladajucim garniturama u okolnim drzavama i paradrzavama ona super dodje, kao Srpkinja koja prica sta prica, ne bi li pred svojom rajom opravdali ono sto je tamo radjeno Srbima. Sto ne znaci da cene njeno misljenje.

Ja ne kazem da pred problemom treba zatvarati oci, kazem da ona nije problem. Kada Ahtisari, dobitnik Nobelove nagrade za mir, kaze da Srbi treba kolektivno da ispastaju, to je problem kojim se drzava Srbija treba i mora pozabaviti. Kada to isto kaze Natasa Kandic, privilegovana cerkica komunistickog funkcionera koja pozamasnim dupetom ni za sta u zivotu nije mrdnula, onda to ima istu tezinu kao ono sto kazu pijanci sa Kalenic pijace kada se svadjaju sami sa sobom.

Па и дотична (не могу је назвати госпођа) има бројна одликовања

- 1993. nagrada Human Rights Watch
- 1998. nagrada EU and US Democracy and Civil Society
- 1999. nagrada Martin Ennals za obranu ljudskih prava; nagrada Komiteta pravnika za ljudska prava
- 2000. s Vetonom Surroijem nizozemska nagrada Geuzenpenning, a s Vjosom Dobrunom nagrada Alexander Langer; nagrada Koledža židovske unije Roger E. Joseph; nagrada za građansku hrabrost fondacije Nothcote Parkinson
- 2001. počasni doktorat sveučilišta u Valenciji
- 2003. nagrada časopisa Time European Heroes Award
- 2005. uglavnom zahvaljujuci njoj, film o zlocinima Skorpiona u Srebrenici je stigao do Haga

...
Тако да њене речи ипак имају неку тежину.

Па и дотична (не могу је назвати госпођа) има бројна одликовања

- 1993. nagrada Human Rights Watch
- 1998. nagrada EU and US Democracy and Civil Society
- 1999. nagrada Martin Ennals za obranu ljudskih prava; nagrada Komiteta pravnika za ljudska prava
- 2000. s Vetonom Surroijem nizozemska nagrada Geuzenpenning, a s Vjosom Dobrunom nagrada Alexander Langer; nagrada Koledža židovske unije Roger E. Joseph; nagrada za građansku hrabrost fondacije Nothcote Parkinson
- 2001. počasni doktorat sveučilišta u Valenciji
- 2003. nagrada časopisa Time European Heroes Award
- 2005. uglavnom zahvaljujuci njoj, film o zlocinima Skorpiona u Srebrenici je stigao do Haga

...
Тако да њене речи ипак имају неку тежину.
Sem boldovanog, to je sve moj do moga.

Јел видиш како се за пљување Срба по свету добијају још и награде.Изгледа да је многи схватају озбиљније него што се то мисли у Србији
Kazem, sem pocasnog doktorata na Univerzitetu u Valenciji, to je sve go qurac.

A da je shvataju ozbiljno, njeni dokumenti koji se svako malo pojavljuju u javnosti bi bili korisceni u Hagu (inace, to da je ona izbunarila onaj snimak "Skorpiona" nije tacno), Toma Nikolic bi vec odavno gulio bajbokanu, sa sve Delicem, itd...

Па нормално је да ако си Србин вређа те када неко о твом народу шири неистине,клевете и проглашава га за злочиначки.
Mnog "opravdanih" postavoa sam pročitao protiv Kandićke.
-Nigdje ne pročitah Kandićka slagala ovo ili ono.
-Opći stav; Ona je protiv Srba, i to ne treba argumentirati.
SVE S ZNA?????????

ma nisam siguran....ima na ovom forumu jedna tema na kojoj su popakovani svi sa sorosem...sve koji narod treba da prezire...ali sd su u modi izdajnici i ulizice....
Soros je tu samo da da kesh, a nije ni jedini. Kol'ko sam ja shvatio, te fotke su sa nekog prijema gde je matori dosao da mu prezentuju minuli rad, tj. sta su uradili sa njegovom lovom.

A njih niko ne bi forsirao po medijima da te emisije nisu gledane i slusane i da u toku njihovog trajanja TV i radio stanice ne ispale gomilu reklama za "Pampers", plus oni SMS komentari...

Не слажем се с тобом из простог разлога што Наташа Кандић не прича то на пијаци или у Хајд парку, већ у светским центрима који њену реч цене колико и Ахтисаријеву.
Не би ме зачудило да ти исти центри предложе и њу за Нобелову награду за мир.

Poslednja izmena:
Не слажем се с тобом из простог разлога што Наташа Кандић не прича то на пијаци или у Хајд парку, већ у светским центрима који њену реч цене колико и Ахтисаријеву.
Не би ме зачудило да ти исти центри предложе и њу за Нобелову награду за мир.
Јеси ли заборавио да је у Хрватској већ добила неки орден?
Kojim svetskim centrima? Prema onome sto ja znam, ona eventualno moze da se nada da je strpaju u neku polupraznu socrealisticku dvoranu u Sarajevu, Zagrebu ili Pristini, da taj dogadjaj dobije 3 minuta na njihovim vestima, eventualno Glasu Amerike na srpskom, i to je to.

Kojim svetskim centrima? Prema onome sto ja znam, ona eventualno moze da se nada da je strpaju u neku polupraznu socrealisticku dvoranu u Sarajevu, Zagrebu ili Pristini, da taj dogadjaj dobije 3 minuta na njihovim vestima, eventualno Glasu Amerike na srpskom, i to je to.

Па ти онда стварно потцењујеш и рад тих центара и њихове резултате.

Back