Šta mislite o Nataši Kandić?

Šta mislite o Nataši Kandić?

• Ona je heroj, borac za pravdu!

• Ona je strani plaćenik, mrzi Srbe, loša je osoba

• Nemam mišljenje o njoj

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa ko će seljanku iz Svrljiga, prosečne inteligencije i jedva prosečne pameti?
Tamo im i dalje deca šetaju bosa, neretko i gola, po blatnjavim ulicama. Prolazio sam kroz Svrljig 2006. i mogu samo da kažem: jad, beda i čemer.
Ovo možda izgleda kao provokacija, ali nije, to je tužna realnost južne pruge.

i sta je natasa preduzela po tom pitanju?
moderatori ovom liku je malo sto su dusmani oteli Kosmet, nego ovim postom izaziva regionalnu netrpeljivost i ruga se jugu Srbije!

p.s. prosetaj do bilo koje bg gimnazije sa parolom : volimo te nataso srpkinjo!:D

Ja je smatram pravom junakinjom i Srpkinjom.

Junakinja je jer uspeva da izdrži ratne zločince i ostale koji je pljuju.
Srpkinja je zato što pokušava da individualizuje zločine, i tako da ih skine sa Srpskog naroda.

pocasni_gost.jpg

Natasa Kandic je zena puna kompleksa koja zivi u nekom svom svetu.
Plata joj dolazi iz Beca.Pricao sam sa zenom(Austrijankom) koja radi isto kao i Kandicka,ista mustra,isto razmisljanje,cak i slicna fizionomija.

Такви су били услови на конкурсу: Примају се оне које само мајка може да воли и то по службеној дужности.
Виђао сам не много физички лијепе (да се не изражавам другачије) али опуштене и нормалне особе али ова је црно зло, многи би могли писати дисертације на истраживању њене личности. Треба бити онакав и моћи заспати. Стварно је жалим.

Ja je smatram pravom junakinjom i Srpkinjom.

Junakinja je jer uspeva da izdrži ratne zločince i ostale koji je pljuju.
Srpkinja je zato što pokušava da individualizuje zločine, i tako da ih skine sa Srpskog naroda.

hrabra iznad svega i veliki borac za ljudske slobode i prava

svakako, ne sme da se zaboravi da je devedesetih bila jedino *uporishte za otporashe koje je policija zlostavljala zbog sitnica kao shto su nalepnice sa njihovim znakom i slichnim sitnicama.
u tom mrachnom periodu,koji nikada necemo zaboraviti, Natasha Kandic je bila jedini zashtitnik progonjenih

Такви су били услови на конкурсу: Примају се оне које само мајка може да воли и то по службеној дужности.
Виђао сам не много физички лијепе (да се не изражавам другачије) али опуштене и нормалне особе али ова је црно зло, многи би могли писати дисертације на истраживању њене личности. Треба бити онакав и моћи заспати. Стварно је жалим.

pa nemorash da idesh tako daleko, imash Vjericu Radetu koja bi bila mnogo veca inspiracija tim struchnjacima za crno zlo

Back