rale74
Ističe se
- Poruka
- 2.057
I nebi je?
nego mi neodgovori što napadoste onog malog nacionalistu?
Turlajićka i Ivo su ga napali kad su imali tribinu
koji to mi .........i ne znam uopste o kom to msalom nacinalisti pricas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I nebi je?
nego mi neodgovori što napadoste onog malog nacionalistu?
Turlajićka i Ivo su ga napali kad su imali tribinu
Pa ko će seljanku iz Svrljiga, prosečne inteligencije i jedva prosečne pameti?
Tamo im i dalje deca šetaju bosa, neretko i gola, po blatnjavim ulicama. Prolazio sam kroz Svrljig 2006. i mogu samo da kažem: jad, beda i čemer.
Ovo možda izgleda kao provokacija, ali nije, to je tužna realnost južne pruge.
Tebe treba uhapsiti klone tumorozni! To ni predsednik drzave nije rekao! Ldpovski puvanjkuKosovo nije više deo Srbije faktički, moralno, a nadam se i de jure uskoro.
dakle, ladno i bez blama ste naseli na provokacije. ajde sad zamislite da sam vam nalupao šamare![]()
dakle, ladno i bez blama ste naseli na provokacije. ajde sad zamislite da sam vam nalupao šamare![]()
ma jok ja, ali da l je moguće da si se toliko uzyebao na provokaciju lika kome je nataša kandić herojpa ja bi se zapitao malo.
уопште не ја
to je jedna obicna vucibatina
Pa nije ni on bolje proshao u celoj prichi, dodushe on sam sebi lupa shamare![]()
Ja je smatram pravom junakinjom i Srpkinjom.
Junakinja je jer uspeva da izdrži ratne zločince i ostale koji je pljuju.
Srpkinja je zato što pokušava da individualizuje zločine, i tako da ih skine sa Srpskog naroda.
Srpkinja je zato što pokušava da individualizuje zločine, i tako da ih skine sa Srpskog naroda.
Pa nije on dembos k'o ti.
A obaška što on ne kreše svašta.
Kosovo nije više deo Srbije faktički, moralno, a nadam se i de jure uskoro.
Proglasilo je legalnu nezavisnost.
Natasa Kandic je zena puna kompleksa koja zivi u nekom svom svetu.
Plata joj dolazi iz Beca.Pricao sam sa zenom(Austrijankom) koja radi isto kao i Kandicka,ista mustra,isto razmisljanje,cak i slicna fizionomija.
Такви су били услови на конкурсу: Примају се оне које само мајка може да воли и то по службеној дужности.
Виђао сам не много физички лијепе (да се не изражавам другачије) али опуштене и нормалне особе али ова је црно зло, многи би могли писати дисертације на истраживању њене личности. Треба бити онакав и моћи заспати. Стварно је жалим.