Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.615
Ne znam za dedu, znam da mi je otac rimski legionar,imenom: Ništavni VelikiВажи Брајан Коене, јел ти деда Леонард?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam za dedu, znam da mi je otac rimski legionar,imenom: Ništavni VelikiВажи Брајан Коене, јел ти деда Леонард?
Нисам чула за њега? Ко је он?
Lajfkoučing je ono što je nekad bio najbolji prijatelj, pa onda odemo u pivnicu pa onda ja obrnem turu i lajfkoučujem mu, pa on obrne turu pa lajfkoučuje meni, onda opet ja, pa on i tako dok nam ne bude muka od piva i priče. Dobra vremena
Inače, nije loše imati nekog, makar i plaćenog prijatelja kao neki oslonac u životu, samo istina je i da ima dosta samoproglašenih lajfkoučeva. Čovek treba da bira dok ne nađe.
Ма, јок, све је то нормално...Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?
Поплава је лајф коучева у овим временима. Дају разне савете када да урадите ово када друга страна оно...Упућују на решавање проблема у мушко женским односима. Да ли мислите да то убија аутентичност? Видех и неку обуку за мушкарце, како да приђу девојци, дају охрабрења. Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?
Ne znam, meni je to bilo ok. Niko, bar ne u mom društvu nije to uzimao za ozbiljno. Kad sam imao neke prave probleme u životu, ljudi su se uglavnom držali po strani. valjda su se bojali da se ne bih istresao na njima. Ovo su jednostavno pijane priče. Malo se razmrdaš, malo nasmeješ, porcija piva, pohovanog kačkavalja i pomrita i to je taman.Takv tip druzenja i ljudi me uzasava, smucilo mi se od toga...Ne trazeni saveti i popuvanje mi je uzasno iritantno i bezim od takvih ljudi.Ako ja nisam nesto slicno pitao nemoj mi ni pirdeti o problemima pogotovu mojim.Nisam izasao medju ljude da si nabijam jos veci pritisak vec da se opustim, zezam, popijem koje pice, nasmejem, zabavim i cujem neke interesantne stvari, avanture i price, upoznam neku zenku osobu mozda.A ne da mi neko lajfkoucuje i daje savete koje nisam trazio...
Danas sve manje i izlazim jer je postalo nepodnosljivo.Svi samo lajfkoucuju i pricaju o profitu, moci i parama...Nula druzenje i zezanje, zabave!Treba mi posle cela nedelja od tog izlaska da se oporavim, vratim volju sebi i unormalim.Izbrisao sam fejs i instagram jer ne zelim isto da slusam.90% je slicno prdenje...
Dosadno im jeПоплава је лајф коучева у овим временима. Дају разне савете када да урадите ово када друга страна оно...Упућују на решавање проблема у мушко женским односима. Да ли мислите да то убија аутентичност? Видех и неку обуку за мушкарце, како да приђу девојци, дају охрабрења. Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?
Ma daj. Čovek sa sela bi bio najbolji lajfkouč.Поплава је лајф коучева у овим временима. Дају разне савете када да урадите ово када друга страна оно...Упућују на решавање проблема у мушко женским односима. Да ли мислите да то убија аутентичност? Видех и неку обуку за мушкарце, како да приђу девојци, дају охрабрења. Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?
Можда и има добрих, али не мислим на ове који се баве мушко-женским односима.Поплава је лајф коучева у овим временима. Дају разне савете када да урадите ово када друга страна оно...Упућују на решавање проблема у мушко женским односима. Да ли мислите да то убија аутентичност? Видех и неку обуку за мушкарце, како да приђу девојци, дају охрабрења. Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?
Sta mislim?Поплава је лајф коучева у овим временима. Дају разне савете када да урадите ово када друга страна оно...Упућују на решавање проблема у мушко женским односима. Да ли мислите да то убија аутентичност? Видех и неку обуку за мушкарце, како да приђу девојци, дају охрабрења. Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?
желе на туђем болу да живе.... дакле ..... лешинариПоплава је лајф коучева у овим временима. Дају разне савете када да урадите ово када друга страна оно...Упућују на решавање проблема у мушко женским односима. Да ли мислите да то убија аутентичност? Видех и неку обуку за мушкарце, како да приђу девојци, дају охрабрења. Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?
Koje inspekcije?Čitam vaše odgovore i razmišljam... Da li inspekcije koje obilaze privatne ordinacije i klinike, staračke domove, ponekad obiđu i ordinacije "trenera za život"?
Pošto važi stigma da je sramota ići kod psihijatra, neki ljudi odlaze u te ordinacije po pomoć.
Mislim da time još više ugrožavaju svoje mentalno zdravlje. Realno, svako od nas može da ide na kurs ili na "Akademiju" za trenere za život. I možemo da otvaramo ordinacije.
Ti treneri za život možda mogu da pomognu privatnim kompanijama pri zapošljavanju novih kadrova ili..ne mogu?
Iskustvo je bez premca, Vežba. mПоплава је лајф коучева у овим временима. Дају разне савете када да урадите ово када друга страна оно...Упућују на решавање проблема у мушко женским односима. Да ли мислите да то убија аутентичност? Видех и неку обуку за мушкарце, како да приђу девојци, дају охрабрења. Има ли ту учења манипулацијама и да ли су оне нужне?