Šta mislite o Lady Gaga?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.262
Nisam principijalno slušao njenu muziku, ne znam ni jednu jedinu njenu stvar. Ono što pamtim su njene ekstravagancije tipa haljine od mesa i druge "uvrnete" stvari.

Ali pevanje mi je zapalo za oko uvo u duetu sa Toni Benetom jer džez češće slušam. Bio sam malte ne šokiran kako dobro peva.

Šta vi mislite o njoj i njenom pevanju?

Nisam principijalno slušao njenu muziku, ne znam ni jednu jedinu njenu stvar. Ono što pamtim su njene ekstravagancije tipa haljine od mesa i druge "uvrnete" stvari.

Ali pevanje mi je zapalo za oko uvo u duetu sa Toni Benetom jer džez češće slušam. Bio sam malte ne šokiran kako dobro peva.

Lady Gaga je i kantautorka svakako da ima i talenta,slusao sam neke njene pesme jos od pocetka .

Sada su joj ogromne stikle i platforme ekstravagancija ,niskog je rasta.

ajde da se podsetimo

met-gala-lady-gaga-01.jpg

Druga i treca haljina su bas leepe

A za nju mislim da je okej pevacica, ne znam nesto mnogo njenih pesama, ali rekla bih da ima glas i da zna da prenese emociju

I naravno, da je dobra glumica, to koliko sam primetila
Ovaj zadnji film sto uradila, nesto Guči, cini mi se bas doobar. Tu me podseća na jednu ženu koju znam, koja je baš, baš zla i po izgledu i po ponašanju XD

A ovako, rekla bih da je okej osoba, kao svaki covek. I mislim da je bila zaljubljena u Bredlija Kupera i da je htela nesto vise. Ako ste gledali dodelu Oskara pa kad su pevali zajedno u jednom trenutku, milisekundi htela da ga poljubi XD

Back