- Poruka
- 17.686
Ma,da,da vama "Bosnjacima" je sigurno mnogo zla naneo. Sada vam je super u ovoj zakrpljenoj i prekrpljenoj cirkus-drzavi, u kojoj ne smete nogom da krochite na 49% njene teritorije.
Koliko ti puta, Tesla, trebam reci da nisam Bosnjak?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma,da,da vama "Bosnjacima" je sigurno mnogo zla naneo. Sada vam je super u ovoj zakrpljenoj i prekrpljenoj cirkus-drzavi, u kojoj ne smete nogom da krochite na 49% njene teritorije.
Koliko ti puta, Tesla, trebam reci da nisam Bosnjak?
Sve jedno ne znam kako je sada bolje i jednom coveku koji se nalazi zapadno od Drine. Nikakve logike mi nema.evo da se javi i komunista
posto vidim da nacista ima previse odje
ANTIFA FOREVER
Interesuje me sta mislite o komunistima, o nekadasnjoj komunistickoj partiji i o zivotu u komunizmu i socijalizmu? Nisam neki pristalica komunizma ali sam slusao razne price o tome pa me zanima i sta vi mislite.![]()
Није баш све тако једноставно, а и далеко је Њујорк од вукојебине. Ево о чему се ради.Sve najgore!
Pokvarena banda koja se uz pomocu SSSR spustila iz svojih planinskih vukojebina, zavela teror i diktaturu i upropastila Srbe i Srbiju.
Interesuje me sta mislite o komunistima, o nekadasnjoj komunistickoj partiji i o zivotu u komunizmu i socijalizmu? Nisam neki pristalica komunizma ali sam slusao razne price o tome pa me zanima i sta vi mislite.![]()
U slavu svim palim seljacima. Onima koji su preziveli najgore pod komunistima. U slavu njima koji nikada nisu prihvatili komunizam kao ideologiju. Ovaj plakat je posvecen srpskom domacinu.
![]()
Neka neko uporedi komunizam i demokratiju i iznese razlike!
Србију је упропастила ЈУГОСЛАВИЈА и ЈУГОСЛОВЕНСТВО донето од стране анти-комуниста Пашића и карађорђевића, а не комунизам, којег нисмо ни имали.
A bratstvo i jedinstvo? Da to mozda komunisti nisu preuzeli od antikomunista koje pominjes...
Da, preuzeli su apsolutno
"Brat je mio koje vjere bio!"
Moje misljenje o komunizmu uopste je to da je to bio idalan drustveni poredak ali stvoren za idealno drustvo a to drustvo ne postoji nigde u svetu .Nasi komunisti su bili bagra lopovska i korumpirana radili su za sve samo ne za svoj narod .Uspeli su da stvore prividno lagodan zivot ne razmislajajuci za to sta ce ostaviti za sutra koje smo debelo iskusili.
Kako su na silu dosli na vlast tako se i drzava rasturila na silu jer revolucija jede svoju decu.
Ybte pa o kom vremenu ti govoris,ovo mi vise lici na sadasnjost
U poredjenju sa sadasnjim stanjem - sve najbolje!
Cudo je kako mladi, koji se tada nisu ni ispilili, daju kategoricna negativna misljenja!
Sta ti znaci ispiranje mozga mladima i gebelsovska propaganda!