Lens
Primećen član
- Poruka
- 723
Bolje i od jutarnje kafice
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Ima naravno i stvari koje ne znam, ali se trudim da ih naucim... 8)
Nego, zar ti ja licim na tetku...??? :x
flashgordon@bankerinter.n:volite li jutarnji sex? Koju pozu volite?
Gazdarica:E, ako ne znas bolje da tepas, onda nemoj nikako...
ili treba ja da te ucim kako se tepa...?
medena, seceru, malena, bebano, lepotice,... ihhhh ima toga : ))))))))))))))).... obožavam ovakve male pozornosti... puno znače ako niste znali ,-)Gazdarica:Kad hoces da tepas, onda s odgovarajucim izrazom lica i intonacijom, djevojci kazes - maco, duso, p_ico, zlato, srce, andjele, miso, misko, misicu, milice, mila, draga, sreco, ljubavi i sl... :wink:
blondi:medena, seceru, malena, bebano, lepotice,... ihhhh ima toga : ))))))))))))))).... obožavam ovakve male pozornosti... puno znače ako niste znali ,-)Gazdarica:Kad hoces da tepas, onda s odgovarajucim izrazom lica i intonacijom, djevojci kazes - maco, duso, p_ico, zlato, srce, andjele, miso, misko, misicu, milice, mila, draga, sreco, ljubavi i sl... :wink:
Uparavo to , u polu-svesnom stanju . MmmBurrito:flashgordon@bankerinter.n:volite li jutarnji sex? Koju pozu volite?
Najbolji SEX je u polu-svesnom stanju (isključivo pospanom)! Najbolja stvar je kada te neko budi nežnim dodirima i poljupcima i polako uvede u strastven SEX, ali da pazi da te ne razbudi potpuno. Važi i za žene i za muške...
Eh, Lens j_ebao ti tetku svoju...Lens:blondi:medena, seceru, malena, bebano, lepotice,... ihhhh ima toga : ))))))))))))))).... obožavam ovakve male pozornosti... puno znače ako niste znali ,-)Gazdarica:Kad hoces da tepas, onda s odgovarajucim izrazom lica i intonacijom, djevojci kazes - maco, duso, p_ico, zlato, srce, andjele, miso, misko, misicu, milice, mila, draga, sreco, ljubavi i sl... :wink:
Tetka...?
Bravo, kad' se vidimo da spavamo zajedno do jutra...sunchica:Uparavo to , u polu-svesnom stanju . MmmBurrito:flashgordon@bankerinter.n:volite li jutarnji sex? Koju pozu volite?
Najbolji SEX je u polu-svesnom stanju (isključivo pospanom)! Najbolja stvar je kada te neko budi nežnim dodirima i poljupcima i polako uvede u strastven SEX, ali da pazi da te ne razbudi potpuno. Važi i za žene i za muške...
Dok se Sunce polako provlachi kroz tela :wink:
8)Burrito:Bravo, kad' se vidimo da spavamo zajedno do jutra...sunchica:Uparavo to , u polu-svesnom stanju . MmmBurrito:flashgordon@bankerinter.n:volite li jutarnji sex? Koju pozu volite?
Ali da niko ne ide na posao, nego da možemo da nastavimo... :wink:
Najjača si KULERKA!!!sunchica:8)Burrito:Bravo, kad' se vidimo da spavamo zajedno do jutra...sunchica:Uparavo to , u polu-svesnom stanju . MmmBurrito:flashgordon@bankerinter.n:volite li jutarnji sex? Koju pozu volite?
Ali da niko ne ide na posao, nego da možemo da nastavimo... :wink:
Slazem se sa tobom skroz...a te scene su skroz intimne i slatke...sanja:odlican pocetak dana... jutarnji seks je sjajan. posebno volim kad se posle zaglavimo na vratima kupatila, pa on kao zaboravio peskir, pa ja kao da mu dodam... pa javimo da kasnimo na posao, nece opet da upali auto...
zivot je lep kad se ziveti zna.
O cemu mi pricamo, ujutru je cool, ali mislim da nema lose vreme ili mesto za dobar sexcvecke@ptt.yu:Kakvo razbudjivanje ljudi, bre!!!!!!!!! Nema niceg sladjeg od toga kad te probude njegovi\njeni vlazni poljupci po celom telu! Sve u svemu ne postoji lepsi nacin da se zapocne dan!