Sta mislite o ''hriscanima'' koji nikada nisu procitali bibliju, zato sto ih mrzi ?

Kazu za sebe da su hriscani, kazu da odlicno poznaju hriscanstvo, ali nisu citali bibliju, kao nemaju vremena, a ustvari ih mrzi.
Informisu se iz filmova i dnevne stampe o hriscanstvu, a kazu biblija uopste nije bitna ?
Da li se oni mogu nazvati hriscanima ?:think:

Biblija se proucava.
Postoji tako puno nerazumljivih tekstova.. teolozi uce o tome.

Neke knjige su istorijske, neke cele u simbolima.

Nesto ne moze da se razume, ako se nije upoznato sa obicajima i kontekstom vremena u kojem je pisana....

Sama zivim u hriscanskoj porodici, i mislim da je religija veliki dao nase svakodnevnice...
Najmanje jednom nedeljno , 2 sata, slusam o Bibliji,
ali ima delova Starog zaveta, neki dogadjaji koje prvi put cujem.

Ti nisi procitala bibliju, a pricas o hriscanstvo, objasni malo to ....

U pravu si Juco nisam samo pročitao bibliju. Detaljno sam proučio i genezu biblijskog kanona, ono napisano u Bibliji u kontekstu sa napisanim u nekim drugim svetim spisima. A o hrišćanstvu pričam i pričaću na srpskom forumu u Srbiji u svojstvu Srbina.

Poslednja izmena od moderatora:
U pravu si Juco , nisam samo pročitao bibliju. Detaljno sam proučio i genezu biblijskog kanona, ono napisano u Bibliji u kontekstu sa napisanim u nekim drugim svetim spisima. A o hrišćanstvu pričam i pričaću na srpskom forumu u Srbiji u svojstvu Srbina.

jerohinac....

Hvalis se da si detaljno procitao Biblju...

izazivam te da nadjes da mi kazes - gde se u Bibliji nalazi prica o coveku Mihi ?

Stari zavet je u pitanju :)

Gospodjo ja stvarno ne znam sta vi glumite, ali bibliju da niste citali, vidi se iz prilozenog.

A šta je to Juco što je priloženo a iz čega se vidi da bibliju čitao nisam...A da li si ti Juco iole ozbiljnije proučila tvoju svetu knjigu...Knjiga Mormona...Sumnjam da jesi jer prosto nisi imala vremena od ekstremne mržnje koja u tebi kipti prema Srbima, veri njihovoj i svemu srpksom...zar ne Juco...

Kazu za sebe da su hriscani, kazu da odlicno poznaju hriscanstvo, ali nisu citali bibliju, kao nemaju vremena, a ustvari ih mrzi.
Informisu se iz filmova i dnevne stampe o hriscanstvu, a kazu biblija uopste nije bitna ?
Da li se oni mogu nazvati hriscanima ?:think:

cuti dobro je, jel kad bi procitali tesko da bi se nazivali hriscanima

Ti ništa i ne znaš osim naravno jucika jadno da napadaš Srbe i SPC.
Kako ti onaj model profila nije slavno prošao sada pokušavaš ovako ali teško da ćeš i sada uspeti ...... JUCO ...... lol :D

Sumnjam da bi stigla otvoriti treću temu u funkciji pljuvanja po Hrvatima i katoličkoj crkvi na hrvatskom forumu a da ne bi bila trajno banovana.

A da ...Dobro veće Gogi...

7719ff2330f1c2943c4983ed6b446267.gif

Sumnjam da bi stigla otvoriti treću temu u funkciji pljuvanja po Hrvatima i katoličkoj crkvi na hrvatskom forumu a da ne bi bila trajno banovana.

A da ...Dobro veće Gogi...

7719ff2330f1c2943c4983ed6b446267.gif

Dobro veče i tebi Jeroh .....

00009335.gif

- - - - - - - - - -

Korisnik Utah ili ti Juca a sada korisnik Nikita je postavila tu temu i kao što si primetila duhovne mormonske muzike imaš sasvim dovoljno.

Ma zna ona to odlično, zato je i dotrčala da je pohvali .....

"Тако верујемо; у том исповедању вере се крстисмо; и њиме реч Истине победи и уништи сваку јерес. Оне који тако верују ми сматрамо за браћу и оце и сунаследнике небеског грађанства. А ако неко, осим овог свештеног Символа који испочетка дође до нас од блажених и светих Отаца наших, дрзне се да саставља неко друго изложење вере и назове га Символом вере, укравши достојанство исповедања оних богонадахнутих мужева и давши га својим сопственим измишљотинама, па то истакне вернима или онима који се обраћају од неке јереси као општу науку, те се на тај начин дрзне да лажним речима, или додавањима, или одузимањима, унакази стар-ину овог свештеног и чесног Символа, таквога и ми подвргавамо потпуном рашчињењу, ако је неко од свештених лица, а ако је лаик — предајемо га анатеми, сходно већ пре нас изреченом суду од светих Васељенских Сабора".

(Сабор у Цариграду 879.г.)

Ti ništa i ne znaš osim naravno jucika jadno da napadaš Srbe i SPC.
Kako ti onaj model profila nije slavno prošao sada pokušavaš ovako ali teško da ćeš i sada uspeti ...... JUCO ...... lol :D

Sta ti znas Gogane ? Sam se hvalis da bibliju nikada nisi citao. Tvoji modeli profilia blondi,feniks..su sjajno prosli....
Znanje iz poznavanje biblije ti je fantasticno momce.....

- - - - - - - - - -

...,...,...

A šta je to Juco što je priloženo a iz čega se vidi da bibliju čitao nisam...A da li si ti Juco iole ozbiljnije proučila tvoju svetu knjigu...Knjiga Mormona...Sumnjam da jesi jer prosto nisi imala vremena od ekstremne mržnje koja u tebi kipti prema Srbima, veri njihovoj i svemu srpksom...zar ne Juco...

Gospodjo stavite naocare i procitaj te sta je tema.

- - - - - - - - - -

Videh tvoj post ali ne stigoh da odgovorim onako malo detaljnije i malo više narodski jer ga obrisaše. I tako ću sada samo kratko u vezi onog tvog da ja mrzim sve one koji su završili osnovnu školu. Sada sam konačno skapirao zašto ne mogu da mrzim tebe...:hahaha1:

Znaci gospodjo vi ste procitali bibliju, i posle toga pricate kako mrzite neke ljude, vidim da se odlicno razumeli bibliju....

Back