STA MISLITE O "ANA" ili "UCK"

a ti i dalje trcis oko mene ne bi li ti udelio koji euro! zao mi je takvoj nevaspitanoj bedi nikada ne bi dao ni dinara a kamo li euro! Nego bolje ti nastavi da se bavis cuvanjem goveda i stoke u toj tvojoj zabiti. I pripazi na tu banderu preko koje si povezao zice sa tvojom pentium jedinicom da se nesrusi od jakog vetra! nego koliko puta kucas u banderu da bi ti spojili pozivni broj za BG?

smorio si me, ajde polako ti na odmor, radiš noćas

A ti si bas video tu srbsku verziju, ti nevidis dalje od svog nosa! Pricas i lupetas gluposti po ovom forumu! U srpskoj verziji lepo pise da se kosovo tretira kao teritorija srbije! pise isto da je NATO bio duzan posle dve godine na kosovu da vrati nadleznost nasoj vojsci i policiji, da isto tako u roku od mesec dana razoruza uck a ne da ih promeni u kzk, da zastiti svo stanovnistvo na kosovu od terora, samo su verovatno ovu rec ameri shvatili kao zastita siptara od srba a ne obrnuto! Ajde sad ti meni pokazi gde to pise suprotno!

Pošalji onda Amerikancima emajl da je prošlo dve godine:

Contacting the White House

Mailing Address

The White House
1600 Pennsylvania Avenue NW
Washington, DC 20500

Phone Numbers

Comments: 202-456-1111
Switchboard: 202-456-1414
FAX: 202-456-2461

Comments: 202-456-6213
Visitors Office: 202-456-2121

Please send your comments to comments@whitehouse.gov. Due to the large volume of e-mail received, the White House cannot respond to every message. For further up-to-date information on Presidential initiatives, current events, and topics of interest to you, please continue to use the White House website.

Vice President Richard Cheney: vice_president@whitehouse.gov

Back