Da te utjesim, kresnula sam se s tipom koji ukupno nema ni 20 poruka na ovom forumu... 
Dobro, kresali smo se mi nekih 1,5 godinu...

Dobro, kresali smo se mi nekih 1,5 godinu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Da te utjesim, kresnula sam se s tipom koji ukupno nema ni 20 poruka na ovom forumu...
Dobro, kresali smo se mi nekih 1,5 godinu...![]()
Gazdarica:Zapravo, ima 20 cm, kad vec pitas... 8)
Gazdarice,pa ti si nasela na foru!!! To mu je bio deseti klon nik na forumu...zato je i imao samo 20 postova.Gazdarica:Da te utjesim, kresnula sam se s tipom koji ukupno nema ni 20 poruka na ovom forumu...
Dobro, kresali smo se mi nekih 1,5 godinu...![]()
izvini a sta bi to moglo da zaFali :shock:GalebDzonatan:ti dobro znas zasto ja pitamda ne skitas
![]()
btw, ako ti ZaFali javi![]()
Eeee...gazde! Argentina je chudo!!!Gazdarica:Znam ja da se ti zezas, ali moze neko drugi ozbiljno da te shvati...
Ma, za Zvezdu brate, kud si ti odlutao do Argentine, pobogu... :shock:
blondi:izvini a sta bi to moglo da zaFali :shock:
nesporazum al nista cudno em plava em nisam odavde - ja ukapirala da fali dvadesetici nesto pa se skoro slogirah 8)GalebDzonatan:sad mi krivo sto sam postovao na drugoj temi, dakle crven ban
devojka se na **** penjala
nebili se raja nagledala
niti raja, niti qrcu kraja
Zadovoljna?![]()
A, zato su znaci svi moji hebaci qrati...PLESsitnihDEMONA:Eeee...gazde! Argentina je chudo!!!A tek argentinke...uf!
![]()
Pa nije ni cudo sto ima 20 cm kada navija za Zvezdu. Na ulazu na Marakanu ne pustaju nikoga ispod 18cm![]()
...kapi s oboda...
i sada podaju noze i gan
ja sam slobodan
neka s moga vrata viori shal
od svile...![]()
a svi tvoji navijaci?Gazdarica:A, zato su znaci svi moji hebaci qrati...![]()
Zavisi od toga, kako me naviju...blondi:a svi tvoji navijaci?![]()
PLESsitnihDEMONA:
iluzionista:Crveno-belo... Nice...
BTW, Alexej, da si 'teo ti bi već nešto poyeb'o... A ne da ovde plačipičqiš kako ti nijedna ne da.![]()
PLESsitnihDEMONA:Ovde su svi 18+ cm !![]()
![]()
![]()
Aleksej,mozda ima i neka forumashica medju ovom ruljom.raspitacu se sledece nedelje.Pa da ti je nabacim...da te mine zelja,a?![]()
![]()