crveni oblak
Elita
- Poruka
- 19.115
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao samohrani roditelj.![]()
Samo da spomenem ovaj primer... Dok mi je baba lezala na Infektivnoj klinici u Zrenjaninu, sokirala sam se stanjem tamo i pricom sa sestrama. Na tom odeljenju postoji samo dva lekara, cetiri sestre i dve spremacice. Od te cetiri sestre, po smenama su rasporedjene po dve. One su mi rekle da je na drugim odeljenjima slicno stanje, ali da je neuporedivo veci broj lekara nego na njihovom odeljenju i da cak ima odeljenja koja imaju duplo vise lekara od sestara sto je nelogicno jer sestre obavljaju mnogo veci deo posla u brizi o bolesnicima. A na svim odeljenjima jako kubure sa brojem spremacica.
Svojim ocima sam se uverila da te sestre na Infektivnom odeljenju crknu od posla i da jednostavno ne uspevaju sve da postignu. Cak su i pacijenti bili svesni toga i niko se nije bunio, a nilo ih je uneredjenih koji su mirno cekali svoj red da ih sestre presvuku jer su uglavnom bili stariji i nepokretni ili tesko pokretni.
Неће бити тако, јер већина није у странци. У странкама су начелници, директори , они којима лова пролази кроз руке.U ovoj anketi nedostaje jos jedno (cetvrto) pitanje koje glasi :
Dace otkaz svima koji nisu clanovi DS-a i G17.
Lepo
Znači Vlada ipak počela nešto da radi...'ajde da ih pohvalimo što se istina retko događa u poslednje vreme![]()
Жива истина Јеко.
Они не да би требали да отпуштају, него би требали да запосле бар још дупло кадра у односу на то колико га је запослено.
Нпр. у Дому здравља у ком ради моја сестра, имају само једног педијатра у смени који ради и са болесном децом и на превентиви. И онда жена ради сат времена с болеснима, па трчи у други део зграде да мало поприча са родитељима здраве дечице и тако у спиралу.