Šta mislite da li će u Srbiji opet da bude FRKE

Mozda ce do frke i da dodje, mozda ce neki mediji i pokrenuti buru, ali je mnogo veci problem, sta posle toga - koga na vlast, a da u njoj vec nije bio. Ili - anarhija, dok nam ne zasedne neki general i tu ostane do smrti. :confused:

Pa gori od ovih ne moze da bude...i nekog dedu sa pijace da postavis bolji bi bio od ovih sadasnjih......ali ukoliko se uskoro ne pojavi neko i ukoliko se ova banda ne skine sa vlasti definitivno sa ovom zemljom je gotovo.....vec je drzava blizo tacke bez povratka.

Pa to su ti bojovnici SPAS-a. Ko i onaj drbob!
Sve skupa - niš' koristi !!! :hahaha::hahaha:

Е мој пријатељу,ништа ти не знаш.
СПАС долази на власт,сачекај мало.
Немањић долази на власт,то је сигурно!
Где ће ова жута еуроборанија???
Готово је,нема више,ово су последњи трзаји изопачене власти.:hahaha::ok:

Sukob koji je trebao eskalirati u Muslimansko Srpski
preusmeren je u Musklimansko Muslimanski(BOŠNJAČKO BOŠNJAČKI )SUKOB
hvala časnim patriotam ove zemlje iSLIMANSKE VEROISPOVESTI

Sukob oko statu koji je trebao izbiti kada ga ap predloži Republičkoj Skupštini a koji ona nemože da prihvati jer secesionistički je izbegnut je ,jer centralističkoj partiji se dopusti da uzme apsolutnu vlast u ap i njen lider nije Bojan već Boris tako da slomivši zube Bojanu ,izbegnuo se sukob između SRBA I SRBA na teritoriji AP ali

i dalje čupavo biti može

Sukob koji je trebao eskalirati u Muslimansko Srpski
preusmeren je u Musklimansko Muslimanski(BOŠNJAČKO BOŠNJAČKI )SUKOB
hvala časnim patriotam ove zemlje iSLIMANSKE VEROISPOVESTI

Sukob oko statu koji je trebao izbiti kada ga ap predloži Republičkoj Skupštini a koji ona nemože da prihvati jer secesionistički je izbegnut je ,jer centralističkoj partiji se dopusti da uzme apsolutnu vlast u ap i njen lider nije Bojan već Boris tako da slomivši zube Bojanu ,izbegnuo se sukob između SRBA I SRBA na teritoriji AP ali

i dalje čupavo biti može

ne bih im ja bas sve pricao

ni oni nama ne pricaju, ama bas nista, kako ovaj rezim prezivljava i ko se napunio ko brod

sto da mi njima sve opoziciono da serviramo na tanjiru

imaju svu vlast, tj prigrabili su svu vlast, sto jos mi da im drukujemo sta ce (im) biti

Nece biti nikakve frke.....sada ce narodu da daju leba i igara pa do sledece godine opet ******* u mozak........pa onda opet leba i igara!:)

Тачно тако... ево, у августу имамо први педер - бал у Србији, и то у престоници! :evil:
А, тек кад нам ЕУ скине визе, остаћемо и без гаћа и без 'леба! :roll:
Фрка ми је како ћу преживети цене на зеленој пијаци, како зимус платити струју и грејање... ма, само сте ме вечерас још више убедачили... зашто се уопште и постављају овакве теме? :roll:

ne bih im ja bas sve pricao

ni oni nama ne pricaju, ama bas nista, kako ovaj rezim prezivljava i ko se napunio ko brod

sto da mi njima sve opoziciono da serviramo na tanjiru

imaju svu vlast, tj prigrabili su svu vlast, sto jos mi da im drukujemo sta ce (im) biti

narod nevidi dalje od tanjira tako to ide
sada je mnogo veća opasnost od novčanika
u opasnosti je život naše dece

Back