epoc
Ističe se
- Poruka
- 2.232
Znaci,jos jedan LG-eovac na forumu.
izvini?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci,jos jedan LG-eovac na forumu.
lep rechnik, ali, zna se kako beograd trpa, ili, bolje da kazhem, drpa. slobodan narod kosova zhivi u drzhavi koja je tek pochela da se izgradzhuje.
lep rechnik, ali, zna se kako beograd trpa, ili, bolje da kazhem, drpa. slobodan narod kosova zhivi u drzhavi koja je tek pochela da se izgradzhuje.
Hvala, rečnik je moj, kakav god da je... I možeš sad da mrsiš muda kolko hoćeš, tvoje društvo glavoseča i dilera je odgajano na mleku majke Jugoslavije. Ne zaboravi da nista plaćali školu, lekare, poreze, struju, vodu, grejanje i ostale dažbine skoro 35 godina. Pritom ste daobijali bonuse za svako dete. Vratili ste to ttako što ste odgajili ubice koji su proterali i poubijali svoje dobročinitelje. Zato ne laprdaj, nego ćuti. Mada, i ne očekujem drugo, obzirom na "čast" šiptara.
ne, nego ste vi tutorisani eksploatisanjem redom, slovenije, hrvatske, kosova, itd. takav hipokrit da spominje bilo chiju chast? "dobrochinitelji" .....![]()
Ko ovde priča o hipokriziji. pa pročitaj šta si napisao. Da je Srbija exploatisala ostale...
Kako je Srbija eksploatisala Kosovo? Što lažeš? Au, čoveče, veruješ li ti u Boga?
pa shta da napishem da nije eksploatisala da bi se to tebi svidelo? kako onda objashnjavash fakt da su svi koji su mogli pobegli i otishli od takvih "dobrochinitelja"?
pa shta da napishem da nije eksploatisala da bi se to tebi svidelo? kako onda objashnjavash fakt da su svi koji su mogli pobegli i otishli od takvih "dobrochinitelja"?
Pa lepo odgovori na pitanje. Dakle, ja tvrdim da vam je Tito sve dao za džabe, hranili vas drugi, a šiptari džabalebarili... To je fakt. To znaš i ti i ja i drugi....
A sad lepo odgovori čoveku, kako je Kosovo eksploatisano od strane Srbije ili Jugoslavije.
Lažeš i licemer si, isto kao i tvoji muslimanski fundamentalisti/teroristi koje je amerika proglasila za KLO.
Rodjen sam 1988, tada fakticki ta drzava nije vise postojala. Muka mi je samo od ovih sto su rodjeni posle titove smrti a palamude o boljim vremenima.
u kakvoj se iluziji ti nalazish ..... stvarno mi je ispod chasti svaka konverzacija sa tobom.