capablanca
Primećen član
- Poruka
- 906
Nikiju??? ili meni???? ja bih tebe u roze....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
whitenicky:@linabg * nisam hteo da napisem udavio te u mleku nego okupao te u mleku , lapsus))

!!
nicky...batka_mija:jel mogu ja da kazem sta mislim o jednom mom dobrom drugu? dobro... on je stvarno moj dobar drug... sad idemo, kao i uvek petkom posle posla, da krkamo rebarca u kajmaku, shopsku salatu bez lukca i paprike i da pijemo pivo... i uvek pitamo konobara: 'jel imas zidarsko pivo" (to vam je ono veliko, od 1/2l) a on posle pita nas: 'a jel imate vi mistrije' (to vam je ono sto se malter baca kad se malterise zid) i posle se svi mnogo smejemo... ha haha... jel da da je ovaj zivot mnogo lep? ali stvarno...

batka_mija:jel mogu ja da kazem sta mislim o jednom mom dobrom drugu? dobro... on je stvarno moj dobar drug... sad idemo, kao i uvek petkom posle posla, da krkamo rebarca u kajmaku, shopsku salatu bez lukca i paprike i da pijemo pivo... i uvek pitamo konobara: 'jel imas zidarsko pivo" (to vam je ono veliko, od 1/2l) a on posle pita nas: 'a jel imate vi mistrije' (to vam je ono sto se malter baca kad se malterise zid) i posle se svi mnogo smejemo... ha haha... jel da da je ovaj zivot mnogo lep? ali stvarno...

))
ma ni ja nisam znala do skoro.. a sve nadjem na netu sto mi treba... rekla mi carrie..Dina81:bravo bvas sam se pitala kako ih postavljate![]()

Ostale, a za tebe jos ne znam... videcemolinabg:ko? ja ili ostale zene???![]()