STA MISLIS O OSOBI IZNAD?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
joksa... ja sam ispod, ako si na mene mislio... ovo je prva poruka na novoj strani a ja sam poslao poslednju na prethodnoj... zato, ne zbog neceg drugog...
milance, pa ti si se zaljubio? hormoni poceli da rade? dina voli cigansku muziku i moras da joj pevas pod prozorom...
shele sopre shaitele...
sosi latje najlatche...
ckno dromsi kataro kraljo...
djiko tjororo...

batka_mija:
joksa... ja sam ispod, ako si na mene mislio... ovo je prva poruka na novoj strani a ja sam poslao poslednju na prethodnoj... zato, ne zbog neceg drugog...
milance, pa ti si se zaljubio? hormoni poceli da rade? dina voli cigansku muziku i moras da joj pevas pod prozorom...
shele sopre shaitele...
sosi latje najlatche...
ckno dromsi kataro kraljo...
djiko tjororo...

S kim ti pričaš, majke ti?

greshnica je

fing10.gif

ja nisam greshan! uopste... zivim zivotom pravednika... mozda mi samo tamo negde zasiju usta da ne pricam, ili tako nesto, ali cu uzivati u prvom redu i gledati filmove... e, gledao sam film iz prvog reda, hari poter! dobio sam upalu vrata... i to samo zbog citanja... moras bukvalno da pomeras glavu od skroz levo ka skroz desno da bi stigla sve da procitas... zamisli jos da sam bio u arabiji, gde citaju s' desna na levo? aj sto pomeram glavu, nego i sve moram da citam unazad... e, dosadno mi mnogo... i gladan sam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back