Sta-mislis o meni...??

Sta-mislis o meni....?

• Ok

• Super sam

• Neznam te

• Cool sam

• Sta da kazem

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gospodine

ne znam za ostale,ali ndjordja samo nemojte da pitate da li je gay pastir i sve će biti ok.
ovaj podforum inače služi za sve što nije dozvoljeno na drugiim podforumima:spam,glupe teme...
istina ponekad se postuju stvari koje prelaze granice dobrog ukusa,ali tako je kako je,
sto ljudi sto ćudi.

pozdrav.

O Elviju? Odakle da počnem: manično -depresivan...priviđa mu se da ga neka Astrodita ovuda proganja sa lenjirom u ruci...neviđeni egoman,kakav se više ne rađa...ovde visi dan i noć... marloneeee, ona teta me opet dira...gde siiii, da me braniš? I, ništa ne uči, već samo bleji u kafani ! :-* :lol: :lol: :lol:

ona rekla,ja procitala.

Astrodita:
O Elviju? Odakle da počnem: manično -depresivan...priviđa mu se da ga neka Astrodita ovuda proganja sa lenjirom u ruci...neviđeni egoman,kakav se više ne rađa...ovde visi dan i noć... marloneeee, ona teta me opet dira...gde siiii, da me braniš? I, ništa ne uči, već samo bleji u kafani ! :-* :lol: :lol: :lol:

ja rekla...

Banshee[B:
]@astrodita: da nisi malcice preterala[/B]? :? mislim....aj se manite vas svoje tih prepirki,a? :roll:

ti si ukljucen u drugom delu.
rekla sam ko je preterao :roll:

ok banši.

ja nešto i nemam volju da prozivam astroditu...ali šta ću kad me stalno progoni.
rekao bih da je pročitala da si me proglasila za žigoloa...
i ja sad trpim posledice,shame on you:mrgreen:
lepo sam rekao da volim oko 5 godina starije...eh...:sad:

elem
baš vi hvala što me branite cenjena buntovnice banši:lol:,veoma ste ljubazni:D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back