Direkt
Elita
- Poruka
 - 17.569

Gotovo perfektno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ipak, ni njega nije potpuno preuzela ova osobina, već u ljubavi nalazi alternativu, neku vrstu smisla, pokretač. Moram da budem malo ciničan i da kažem da je bio srećniji od Andrića i da je ljubav pronašao u pravoj osobi a ne u nekoj teorijskoj apstrakciji i to podržavam 
 Takođe, želim mu da nastavi da kroz ljubav prema znanju i ženi kanališe i usmerava napomenutu paradoksalnu osobinu, u šta ne sumnjam da će i uraditi 
 Interesuje ga funkcionisanje društva i devijacije istog, pa u skladu sa tim o tome poseduje i veliko znanje(s druge strane, vreme koje sam ja odvojio na istraživanje istih pojava nije u skladu sa količinom mog interesovanja za njih, pa sam ga sa razlogom pitanjima podsticao da nastavi da priča o njima 
). Pretpostavljam da je to i jedan od razloga zbog kojih delimo profesiju. Shvatio sam i da ga poznavanje svih tih ideologija i znanja o društvu nisu odveli daleko od prakse, što je zaista retkost, i što takođe zaslužuje pohvalu. Iz svih ovih razloga, moram priznati da drage volje iščekujem novo okupljanje. Takođe, pored svega ovoga, moram priznati da nisam očekivao takvu društvenost sa njegove strane, što je još jedno prijatno iznenađenje i osobina koja zaokružuje i kompletira jednog intelektualca.
 Mislim da je na putu da se razvije u jednu zdravu, pametnu i realnu osobu, što će mu u mnogome poboljšati život u poređenju sa mnogim pojedincima. Verovatno bih više napisao da smo blejali više puta 
 Smuvajte se onako kolektivno na sledećem 
Ja koliko sam cuo na okupljanjima ti svaku piccku oteras za 5 minuta..

Moja drugarica nije dobro prosla![]()

, људи који се труде да направе нешто од свог живота.

Baš dobar osećaj.
), dopada mi se način na koji sve to argumentuje.

Retko sam imao priliku prisustvovati takvom skupu genijalaca gde je sve prštalo od elokvencije, dobrih ideja i dinamične, raznovrsne tematike 

).Ovako je još i ok, ali kad budete u prilici da pored vas devojka sebi naručuje pivo (ili neki drugi alkohol), a vi tražite sok...
Onda to nije ok.![]()
 "štas rekla voliš vinjak? Konobar, de donesi flašu" 

Naučno je dokazano da konzumacija piva luči dopamin(hormoni uzrokuju emocije reče neko onomad 
), pa samim tim i uzrokuje sreću 
 Nadam se da ćete nam se narednog puta pridružiti u većem broju. (ko je zainteresovan da se priključi može mi se javiti, ja sam neformalni organizator ovih naših skupova).

Brate, tu čak i da mrziš alkohol, treba ga piješ njoj zinat"štas rekla voliš vinjak? Konobar, de donesi flašu"
Pa roknete po dva vinjaka, to već pola posla gotovo![]()
 Od svojih principa ne odustajem. 
 Osim ako je u naučne svrhe (ljubavne se ne računaju u tu kategoriju), što se desilo u dva-tri navrata ali je to već bilo žestoko opijanje sa litrama visokoprocentnog alkohola. 
 (pivo je inače za mene nešto kao neukusna voda, ima odvratan ukus i uopšte neće da me opusti ili bilo šta, jedino stvara neprijatan ukus u ustima).Ja poštujem tvoju istrajnost u tome, ali itekako razumem kreptov predlog, jer mi se i samom to motalo kroz glavu dok smo bili tamoNaučno je dokazano da konzumacija piva luči dopamin(hormoni uzrokuju emocije reče neko onomad
), pa samim tim i uzrokuje sreću
![]()
Dobro, biće bar za 1 više, al treba se dogovoriti za sl put
  Ja nemam problem sa opuštenošću- to što često ćutim nema veze s tim da se bojim da nešto kažem, mogu ja da meljem koliko god ako baš moram. 
Ja sam zainteresovan, naravno, samo što mi je malo daleko dolaziti iz Sarajeva.
Možda nekad, al sigurno ne u skorije vreme.
Steta, sem Direkta i Akute, veze nemam kako ko izgleda, a kamoli sta vise.![]()

Uh, al me nahvaliste, dosta više nego što je realno...![]()
Ja sam ekstra zadovoljan kako je sve ispalo, krenuo sam dosta rezervisano jer nekih formiranih utisaka (osim možda o Mathu, 1dal se ne računa, njega znam od ranije) nisam imao, međutim skup je iznedrio kvalitetnu diskusiju gde se obrnulo par bitnih tema i došlo do finih zaključaka, koliko jedna kafanska filozofija može da pružiRetko sam imao priliku prisustvovati takvom skupu genijalaca gde je sve prštalo od elokvencije, dobrih ideja i dinamične, raznovrsne tematike
Oprostićete mi što ne dajem pojedinačne utiske, ali meni se to sve spojilo u jedan veliki, pozitivni utisak koji sledeći put treba zaliti sa malo više piva![]()
Претпостављам да једини логички и ваљани аргумент (зашто смо се зауставили на малој дози пива) треба потражити у чињеници да смо били превише окупирани1DaL:I meni je bilo daleeko bolje od očekivanog, i apsolutno se slažem sa ovim delom sa povećanjem količine piva, eto, neka to bude jedina zamerka

Zvuči mi kao svaka fešta na koju ne odem-haos,p**ke,ludilo.

. Inače vodili smo jedan kratak dijalog oko zdravog života i tu nam se mišljenja potpuno poklapaju tako da mu je to dodatni plus kod mene.  Nort je došao taman kad sam ja otišao tako da o njemu više nakon sledećeg okupljanja 

Бога ми, сама идеја јуришања на младу и незаштићену женску чељад од стране пијаних и опичених филозофа (читај - лудака) је већ осуђена на пропаст,
Treba malo razdrmati atmosferu, previše je gej, stvarate odbojnost
Sledeći put pravac kališ, svako po dve dvolitre(Mathu tri, pošto ima jak metabolizam), i onda nasrćemo na bičez. FIlozofira se u međuvremenu xD