podstaknut skorasnjim upoznavanjem sa jednim, sada vec mogu reci i prijateljem, poceo sam da razmisljam o tome sta ljubav moze da ucini od coveka... naime, kako to da jedna osoba koja je veoma lepa fizicki i izuzetno dobro izgleda, pod uticajem nesrecne ljubavi propadne?? gledam tu osobu, ali njen fizicki izgled ne dolazi do izrazaja, nikako, vec samo crne oci, pune tuge i patnje, koje prosto paraju pogled koji ih susretne... u njegovim ocima nista video nisam, nikakvu toplinu, radost, vec samo izgubljenost u vremenu i prostoru... gledao je tako izgubljeno, bio je tako daleko, iako je stajao tu ispred mene... pogotovo dok je pricao o njoj... iako je pokusao da se pravi da ga to nije toliko pogodilo, i da je to samo jedan neuspeh koji je prebrodio i nastavlja dalje, svima koji bi samo pogledali u njegove oci bi bilo jasno da unutra njih stoji patnja i da ga razdire cinjenica sto ona nije njegova... zaista tuzno sto jedna tako zgodna i dobra, mogu slobodno reci, osoba nesto takvo dozivljava... bilo mi je krivo sto sam uopste pomenuo tu temu o njoj, ko je ona, kako i sta je se sve tu dogodilo... ali bio sam toliko zaintrigiran, da naprosto nisam mogao da odolim da ne cujem tu pricu... iako mi nije odao njen identitet, ni neke detalje, pricao je tako setno, sa tugom i radoscu koji su se preplitali naizmenicno o svojim osecanjima prema njoj... cas je ljubav i toplina, a cas razocaranje i gorcina ispoljavali se u njegovim ocima i na njegovim usnama... shvatio sam, gledajuci ga, da oci zaista jesu ogedalo duse!!! one su savrseno oslikavale njegovo stanje, njegovu patnju i bol... nije to zasluzio, i ovom prilikom mu zelim da sve to brzo preboli i da ce opet njegove oci drugom bojom sjati, da ce biti vedre kakve i zasluzuju da budu, kakve ce jedino biti neizmerno privlacne i zavodljive drugim devojkama... drzi se brate, ne zasluzuje te ni ona, kao sto nijedna druga ne zasluzuje da patis zbog nje... osvrni se oko sebe i uzivaj u zivotu, mnogo je drugih devojaka, i lepsih i boljih, trazi srecu dalje, ne stoj u mestu... sve najbolje... pozz